HD Ferries

HD Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

HD Ferries heeft de dienst beëindigd wegens de verslechterde economische situatie. HD Ferries

HD Ferries verzorgde een veerdienst naar de Kanaaleilanden om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar een betrouwbare en regelmatige ferry overtocht die de havens Jersey en Guernsey op de Kanaaleilanden verbindt met de Franse haven St Malo. HD Ferries bood een kwalitatief goede ferry verbinding aan tegen concurrerende prijzen met dagelijkse afvaarten voor zowel passagiers als vracht.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 90 minuten voor vertrek te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

HD Ferries Routes

   Aan boord bij HD Ferries

   De ferry HD1, ingezet door HD Ferries op de nieuwe veerdienst van en naar de Kanaaleilanden, is gebouwd in 1998. De HD1 kan een topsnelheid van 47 knopen bereiken. Hiermee is het de snelste ferry overtocht die op dit moment beschikbaar is op deze route.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen