Hellenic Seaways

Hellenic Seaways
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een Hellenic Seaways ferry te boeken naar de belangrijkste Griekse eilanden. Let er echter op, dat veel routes alleen beschikbaar zijn in de zomer. Hellenic Seaways is een van de meest populaire en bekende Griekse ferrymaatschappijen en heeft een van de grootste vloten van schepen in Griekenland. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Hellenic Seaways en de laatste aanbiedingen.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hellenic Seaways Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Hellenic Seaways

  Hellenic Seaways tijdschema per seizoen

  Houd er rekening mee dat Hellenic Seaways niet een volledig programma buiten de zomermaanden heeft In het bijzonder, is het meestal niet mogelijk om routes naar de Cycladen eilanden zoals Santorini en Mykonos te boeken.

  Aan boord nij Hellenic Seaways ferries

  De Hellenic Seaways vloot bestaat momenteel uit 34 schepen. 15 conventionele veerboten en 19 snelle vaartuigen. Vloot van snelle schepen Hellenic Seaways ', Highspeed nummers 4-5 en de Hellenic Wind kunnen reistijden ten opzichte van conventionele ferries verminderen tot 50%.

  Er zijn ook zes flying-cat schepen voor bestemmingen naar de Cycladen, Sporaden en de Saronische eilanden. Deze hoge snelheid catamaran achtige schepen bieden een comfortabele, snelle en luxueuze reis aan en vervoeren ongeveer 300 tot 500 passagiers.

  Op sommige kortere routes in de zomer, zijn er ook Flying Dolphin schepen aanwezig. Deze schepen bestaan ​​uit een grote zithoek met een vliegtuig stijl zitplaatsen.

  Hellenic Seaways vloot van 10 conventionele ferries helpt niet alleen het toerisme op de Griekse eilanden , maar is ook essentieel voor de economie van de eilanden met meer dan 25 havens. Evenals een reeks van hutten, bieden de veerboten de nieuwste functies, zoals restaurants, winkels en zon-decks. Sommige veerboten hebben ook zwembaden die gebruikt kunnen worden in de zomermaanden. Deze moderne schepen kunnen meestal ook voertuigen meenemen en ongeveer 1300 tot 1900 passagiers vervoeren.


  Of u de Hellenic Seaways Piraeus Santorini route, de Hellenic Seaways Piraeus Mykonos ferry, of elk ander Hellenic Seaways route neemt, u bent verzekerd van een prachtige reis met deze populaire en bekende ferrymaatschappij.

  Recensies

  • 15 Aug 2019
   Okey
   • Okey

    Beoordeling door Anon

  • 10 May 2018
   • Beoordeling door Anon

  • 30 Oct 2017
   Never again Hellenic
   • Two days before our trip the ferry was cancelled. Good luck! Find your own way! As we needed the ferry to get to the island to reach our airplane this was not good news. No alternative. We had to rearrange the trip ourselves leading to a 26 hour trip. Finally on a Hellenic boat we found out its slow. Dead slow. In stead of arriving 3am it arrived 5. Never again.

    Beoordeling door CHARLES KUIPERS

  • 01 Oct 2017
   Per boot van Santorini naar Naxos
   • Het comfort op de boot is minimaal maar meer kun je niet verwachten voor de prijs. Een groot nadeel is het zelf wegzetten en weer ophalen van de bagage op het autodek. Was een chaos. Waar meestal sprake is van een bagagewagen vóór het opstappen is dit hier niet het geval. De procedure voor de bagage kan en moet veel beter.

    Beoordeling door Ruud en Jantien van der Haring

  • 09 Jun 2017
   Snel en comfortabel
   • Trip van Santorini naar Mykonos. Boarding op Santorini wat chaotisch. Niet helemaal duidelijk wie waarop stond te wachten. Na boarden zeer comfortabel en snel vervoer met prachtige vergezichten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Beoordeling door Anon

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen