Ferry Hirtshals

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hirtshals Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hirtshals ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hirtshals, in Denemarken, zijn beschikbaar vanaf Noorwegen. Je kunt een veerboot nemen naar Hirtshals vanuit Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik en Stavanger.

Hirtshals Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hirtshals worden geëxploiteerd door Color Line en Fjord Line. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Hirtshals opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Hirtshals zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Hirtshals veerboten met Color Line en Fjord Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hirtshals is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Kristiansand - Hirtshals
(Color Line)
€ 29
 • Geboekt: woensdag 2 september 2020
 • Reizen: vrijdag 25 september 2020 (Enkele reis)
 • 1 volwassene(n) (Voetpassagier)
Larvik - Hirtshals
(Color Line)
€ 112
 • Geboekt: zaterdag 19 september 2020
 • Reizen: zaterdag 26 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1
 • Ferry haven Hirtshals
 • Ferry haven Hirtshals
 • Ferry haven Hirtshals

Over Hirtshals

Hirtshals is een gezelllige visserij- en handelsstad in het noordwesten van de provincie Noord-Jutland. Hirtshals ligt aan de Noordzee en is de tweede visserijhaven van Denemarken. Zo'n 200 schepen hebben hier hun thuishaven.

Naast de sfeervolle vissershaven vindt u in Hirtshals gezellige winkelstraatjes, restaurants en cafe's, galerieen en boeiende musea en een karakteristieke vuurtoren. In Hirsthals bevindt zich het grootste zee-aquarium van Europa. Dit is een van de grootste trekpleisters in Noord-Jutland. Hier leven ong. 60 verschillende vissoorten afkomstig uit de Noordzee. Breng ook een bezoek aan het Bunkermuseet, een compleet bunkercomplex met museum uit WOII of beklim de 144 treden van de vuurtoren om van een prachtig uitzicht te genieten over de zee en kust op 35 meter hoogte.

Hirtshals wordt omgeven door zee, strand, duinen en prachtige natuurgebieden met meren en beken. De prachtige natuur, mooie stranden en vele bezienswaardigheden maken Hirtshals tot een ideale vakantiebestemming.

Hirtshals faciliteiten

De ferry terminal van de veerbootmaatschappij Color Line, die meerdere veerdiensten naar Noorwegen aanbiedt, ligt dichtbij het stadscentrum. Het is slechts een paar min. lopen van de gezellige winkelstraatjes, restaurants en cafe's naar de ferry terminal. De ferry terminal biedt meerdere faciliteiten zoals bagagekluisjes, geldautomaten, een koffiebar, toiletten en openbare telefoons. In de ferry haven is een openbare parkeergelegenheid.

Hirtshals Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Færgeterminalen, 9850, Denmark

Fjord Line

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Smyril Lines

Nordsoterminalen, Containerkajen 4, Hirtshals, 9850, Denmark

Recensies

 • 11 Dec 2019
  Prima
  • Bij slecht winterweer is de ferry van Bergen naar Hirtshals betere optie dan eerst van Bergen naar Kristiansand te rijden en dan de ferry naar Denemarken te nemen. Wel vinden we de slaapcabine iets te gehorig en zit de prullenbak in de doucheruimte hinderlijk in de looproute.

   Beoordeling door AREND TEN CATE

 • 05 Sep 2019
  recensie
  • none

   Beoordeling door jan mulder

 • 02 Sep 2019
  heerlijk vanaf langesund
  • prachtige reis, goede voorzieningen

   Beoordeling door Anon

 • 24 Aug 2019
  prima overtocht
  • Het schip verliet de haven van Stavanger anderhalf uur later dan was aangegeven bij de reservering. Daardoor dachten we dat we ook anderhalf uur later zouden arriveren in Hirshals, en hielden dus rekening met een aankomst om 9.00 uur. Het zou fijn zijn als de informatie over de gewijzigde vertrektijd ook vergezeld gaat met het melden van de aankomsttijd in Hirtshals. Anderhalf uur later vertrekken, geeft dus geen verschil in aankomsttijd! Laat dat de mensen weten, dan zetten ze de wekker eerder, nu werden we gewekt door het omroepen van personeel om half 7 en vonden het jammer dat we nog maar een uur hadden voor aankomst. Daardoor was er voor ons te weinig tijd om ook nog te ontbijten op het schip.

   Beoordeling door Anon

 • 22 Aug 2019
  snel van Noorwegen naar Denemarken
  • Snel in en ontschepen.

   Beoordeling door THEO GUTT

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen