Hitakatsu Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hitakatsu ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hitakatsu, in Japan, zijn beschikbaar vanaf South Korea. Je kunt een veerboot nemen naar Hitakatsu vanuit Busan.

Hitakatsu Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hitakatsu worden geëxploiteerd door Kobee. Wanneer u naar een veerboot naar Hitakatsu zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Tsushima om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Hitakatsu veerboten met Kobee staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hitakatsu is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Hitakatsu Boten
  • Hitakatsu Boten
  • Hitakatsu Boten

Over Hitakatsu

Hitakatsu is een havenstad aan de noordkust van het eiland Tsushima in de prefectuur Nagasaki, Japan. Tsushima Island ligt tussen Zuid-Korea en Japan, ongeveer 60 km van het Zuid-Koreaanse vasteland. Het belangrijkste eiland Tsushima was ooit een enkel eiland, maar in 1671 was het in tweeën gedeeld en in 1900 door kanalen die door smalle landbruggen in het midden van het eiland werden doorsneden, waardoor een "Noordereiland" (Kamijima) en een "Zuidereiland" ontstonden (Shimojima). Wat we "Tsushima Island" noemen, omvat over het algemeen deze hoofdeilanden en alle omliggende kleine eilanden.

Hitakatsu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kobee

Hitakatsu Port, , Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen