Hong Kong Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hong Kong ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in China zijn beschikbaar van Hong Kong tot Macau.

Hong Kong Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hong Kong worden geëxploiteerd door Turbojet Hong Kong. Wanneer u naar een veerboot naar Hong Kong zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Hong Kong veerboten met Turbojet Hong Kong staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hong Kong is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Hong Kong Boten
  • Hong Kong Boten
  • Hong Kong Boten

Over Hong Kong

Hong Kong, wat zich vertaalt naar 'geurige haven', is een rijke mix van Chinese en Britse cultuur en een van de krachtigste economische steden ter wereld. Hong Kong was tot voor kort een kolonie van het Britse rijk, tot 1997. Dit heeft de huidige cultuur van Hongkong gestalte gegeven en is de reden waarom Hongkong vaak wordt omschreven als "East meets West".

Hong Kong werd veel eerder geïntroduceerd bij westerse sporten dan andere gebieden in Azië. Voetbal, basketbal, tafeltennis en rugby zijn allemaal erg populair. Elk jaar, eind maart, vindt het Hong Kong Rugby Sevens-toernooi plaats en wordt het algemeen beschouwd als het première-evenement in IRB Sevens World Series rugby.

Architectonisch gezien staat Hong Kong bekend om wolkenkrabbers. Het heeft meer gebouwen die groter zijn dan 150 meter dan welke andere stad ter wereld dan ook. Het International Commerce Center is het hoogste gebouw in Hong Kong en het derde hoogste ter wereld, dat op 484 meter staat.

De keuken in Hong Kong is een echte weerspiegeling van de cultuur. Klassieke westerse restaurants en fastfoodketens bestaan ??graag samen met traditionele Chinese eetgelegenheden.

Hong Kong Kaart

Bekijk map

Havenadres

Turbojet Hong Kong

3/F Shun Tak Centre, 200 Connaught Road Central, Sheung Wan, Hong Kong

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen