Hoverspeed Ferries

Hoverspeed Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hoverspeed Ferries

De Hoverspeed Calais - Dover fast ferry service is niet langer operationeel. De veerbootmaatschappij Hoverspeed is met ingang van November 2005 gestopt met de ferry overtochten tussen Calais en Dover.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Hoverspeed Ferries Routes

   Ferry Routes Hoverspeed Ferries

   Hoverspeed bood de snelste ferry overtocht aan tussen Calais en Dover. De veerbootmaatschappij vervoerde ongeveer 2,5 millioen passagiers en meer dan 500.000 voertuigen per jaar van Europa over het Kanaal naar Groot-Brittannië. Hoverspeed Ferries had een unieke vloot van high-speed catamarans en monohull car ferries. In 2003 beheerde Hoverspeed Ferries een vloot van drie Seacat catamarans op de belangrijkste fery route Calais - Dover. De Seacat catamarans deden de overtocht in minder dan 1 uur.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen