Ferry Hvar

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Hvar

Boek uw ferry overtocht tussen Hvar in Kroatië en de ferry haven van Ancona in Italië met de veerbootmaatschappij Blue Line op AFerry.

Het eiland Hvar ligt in het midden van het Middellandse Zeegebied, iets ten zuiden van de stad Split op maar enkele kilometers van de Kroatische kust. Het eiland ligt centraal wat de bootverbindingen over de oostelijk Adriatische Zee betreft.

Hvar is een van de eilanden van de zuidelijke Kroatische archipel dat bestaat uit talrijke eilanden. Het eiland wordt beschouwd als een van de parels van de Adriatische Zee vanwege het aangename klimaat (het heeft de meeste zonne-uren van Kroatië), de schitterende stranden, de geurende lavendelvelden, de gezellige kleine oude plaatsjes en zijn kunstschatten. Het eiland is bijna 70 kilometer lang en maximaal ongeveer 10 kilometer breed. Hvar is een bergachtig eiland met relatief slechte wegen. Desalniettemin bezoeken aardig wat toeristen Hvar, ongetwijfeld mede vanwege het milde klimaat. De voorzieningen voor toeristen zijn redelijk goed.

Hvar werd reeds in de prehistorische tijd bewoond. Het was een van de eerste eilanden die na de Griekse bezetting door de Romeinen werden gekoloniseerd. Vervolgens kwam het in Byzantijnse handen, Venetiaanse handen (van 1420 tot 1797) en was het overwegend in Oostenrijkse handen tot 1918.

  • Ferry haven Hvar
  • Ferry haven Hvar
  • Ferry haven Hvar

Ferry haven Hvar faciliteitenDe ferry haven van Hvar heeft zelf weinig faciliteiten, maar in de directe omgeving zijn kunt u meerdere voorzieningen vinden.

Ferry haven Hvar routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Hvar is gemakkelijk over de weg te bereiken.

Vraag nu de prijs op voor uw Hvar ferry overtocht en boek uw Blue Line ferry tickets online op A Ferry NL.

Hvar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Line

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia

SNAV

Trajektna luka Stari Grad, HR - Starigrad, Hvar, Croatia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen