Ferry Igoumenitsa

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Igoumenitsa Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Igoumenitsa ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Igoumenitsa, in Griekenland, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Igoumenitsa vanuit Ancona, Bari en Venetie.

Igoumenitsa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Igoumenitsa worden geëxploiteerd door ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Minoan Lines en Ventouris Ferries. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Igoumenitsa opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Igoumenitsa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Patras om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met ANEK Superfast en andere bedrijven die van en naar Igoumenitsa varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Igoumenitsa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Igoumenitsa
  • Ferry haven Igoumenitsa
  • Ferry haven Igoumenitsa

Over Igoumenitsa

Igoumenitsa is de hoofdstad van de prefectuur Thesprotia in Griekenland. Het ligt ten oosten van het eiland Corfu aan de baai van Igoumenitsa. De stad heeft een belangrijke ferry haven en is een interessante toeristenplaats. Het is een van de toegangspoorten vanuit Griekenland tot West-Europa en een belangrijk knooppunt voor het verkeer over de Adriatische Zee.

Igoumenitsa is een mooie kleine kuststad met veel groen, fantastische stranden met helderblauw water en groene bergen die de stad omringen.

Oorspronkelijk heette de stad Titani. In de 4de eeuw v. Chr. was het één van de belangrijkste steden in het Koninkrijk Thesprotis. In de omgeving van Igoumenitsa vindt u een aantal interessante archeologische plaatsen. Één van de archeologische plaatsen die een bezoek waard is, is Phanote 20 km van Igoumenitsa.

Igoumenitsa faciliteiten

Op loopafstand van de ferry haven vindt u een bank, hotel, een wisselkantoor en winkeltjes. Het VVV-kantoor (EOT) ligt op ong. 400 m. afstand. In de ferry haven vindt u openbare telefoons en sanitaire voorzieningen.

Aan boord van alle ferries en in de ferry haven zelf zijn voorzieningen voor mindervaliden. Op sommige ferries zijn speciale hutten te boeken voor minder validen. Passagiers wordt geadviseerd de veerbootmaatschappij te informeren over eventuele speciale behoeften voor vertrek.

Igoumenitsa routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Igoumenitsa is verbonden met de snelweg Egnatia.

Per Bus

Igoumenitsa kan per Intercity bus vanaf het KTEL Intercity Bus Station in Athene en Thessaloniki worden bereikt.

Igoumenitsa Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

European Sealines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

European Seaways

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Grimaldi Lines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Minoan Lines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Ventouris Ferries

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen