Ferry Igoumenitsa

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Igoumenitsa Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Igoumenitsa ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Igoumenitsa, in Griekenland, zijn beschikbaar vanaf Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Igoumenitsa vanuit Ancona, Bari en Venetie.

Igoumenitsa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Igoumenitsa worden geëxploiteerd door ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Minoan Lines en Ventouris Ferries. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Igoumenitsa opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Igoumenitsa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Patras om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met ANEK Superfast en andere bedrijven die van en naar Igoumenitsa varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Igoumenitsa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Venetië - Igoemenitsa
(Minoan Lines)
€ 602
 • Geboekt: donderdag 25 juni 2020
 • Reizen: woensdag 5 augustus 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2
Bari - Igoemenitsa
(Ventouris Ferries)
€ 590
 • Geboekt: maandag 15 juni 2020
 • Reizen: zondag 26 juli 2020 - woensdag 12 augustus 2020
 • Auto + 2

Speciale aanbieding

 • Ferry haven Igoumenitsa
 • Ferry haven Igoumenitsa
 • Ferry haven Igoumenitsa

Over Igoumenitsa

Igoumenitsa is de hoofdstad van de prefectuur Thesprotia in Griekenland. Het ligt ten oosten van het eiland Corfu aan de baai van Igoumenitsa. De stad heeft een belangrijke ferry haven en is een interessante toeristenplaats. Het is een van de toegangspoorten vanuit Griekenland tot West-Europa en een belangrijk knooppunt voor het verkeer over de Adriatische Zee.

Igoumenitsa is een mooie kleine kuststad met veel groen, fantastische stranden met helderblauw water en groene bergen die de stad omringen.

Oorspronkelijk heette de stad Titani. In de 4de eeuw v. Chr. was het één van de belangrijkste steden in het Koninkrijk Thesprotis. In de omgeving van Igoumenitsa vindt u een aantal interessante archeologische plaatsen. Één van de archeologische plaatsen die een bezoek waard is, is Phanote 20 km van Igoumenitsa.

Igoumenitsa faciliteiten

Op loopafstand van de ferry haven vindt u een bank, hotel, een wisselkantoor en winkeltjes. Het VVV-kantoor (EOT) ligt op ong. 400 m. afstand. In de ferry haven vindt u openbare telefoons en sanitaire voorzieningen.

Aan boord van alle ferries en in de ferry haven zelf zijn voorzieningen voor mindervaliden. Op sommige ferries zijn speciale hutten te boeken voor minder validen. Passagiers wordt geadviseerd de veerbootmaatschappij te informeren over eventuele speciale behoeften voor vertrek.

Igoumenitsa routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Igoumenitsa is verbonden met de snelweg Egnatia.

Per Bus

Igoumenitsa kan per Intercity bus vanaf het KTEL Intercity Bus Station in Athene en Thessaloniki worden bereikt.

Igoumenitsa Kaart

Bekijk map

Havenadres

ANEK Superfast

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

European Sealines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

European Seaways

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Grimaldi Lines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Minoan Lines

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Ventouris Ferries

Ag. Apostolon 7-9, New Port Egnatia, GR-46 100, Igoumenitsa, Greece

Recensies

 • 28 Jul 2019
  Eurpoen Seaways
  • Not so friendly staff. No breakfast restaurant.

   Beoordeling door MICHAEL BRYCE

 • 22 Jul 2018
  Een beetje primitief
  • De boot is erg oud en dat merk je in de hutten. Bedden slapen niet prettig want ze zijn kapot, wastafels lopen niet goed door en voor de douche hangt een niet al te fris zeiltje. Het personeel is wat verveeld op een enkeling na. Ouzo, wijn en dergelijke worden in plastic bekertjes geserveerd.... De trip duurt 13 uur dus het is te doen, effe doorbijten want de prijs is oké, eenmaal in Igouminitsa ben je alles weer vergeten.

   Beoordeling door ANDR JANSEN

 • 03 Sep 2016
  Fijne ervaring
  • De reis was zeer aangenaam goed verlopen. Aardige personeel en behulpzaam. Het was voor ons de eerste keer maar zeer zeker voor herhaling vatbaar.

   Beoordeling door Unal

 • 07 Jun 2015
  Overprijst en slechter geworden kwaliteit
  • We hebben meer dan 10 overtochten gemaakt, dit was de laatste. Douchecabine met kapotte vloer de zwarte drab kwam door een gat op de vloer, bij melding de volgende dag onbeschoft agressief reactie van de receptionist, bij a la carte rest. werden we geweigerd terwijl er nog plaats was, bovendien 2 uur vertraging zonder verklaring, vliegen goekoper en minder ergenis.

   Beoordeling door kwaliteit

 • 16 Oct 2014
  vakantie 2014
  • bootreis is heel ontspannend maar alles aan boord is overdreven duur en het personeel is ook niet altijd even vriendelijk

   Beoordeling door cornelis adrianus de craen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen