Ferry Ile Rousse

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ile Rousse Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ile Rousse ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Ile Rousse, in Corsica, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Ile Rousse vanuit Marseille, Nice, Savona en Toulon.

Ile Rousse Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ile Rousse worden geëxploiteerd door Corsica Linea en Corsica-Sardinia Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Ile Rousse opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ile Rousse zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Bastia en Porto Vecchio om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Ile Rousse veerboten met Corsica Linea en Corsica-Sardinia Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ile Rousse is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Ile Rousse
  • Ferry haven Ile Rousse
  • Ferry haven Ile Rousse

Over Ile Rousse

De ferry haven van Ile Rousse ligt in het noordwesten van Corsica. De haven van Ile Rousse is in 1759 gesticht door Pasquale Paoli. De naam Ile Rousse is afgeleid van de rotsachtige eilandjes die bij zonsondergang rood kleuren.

Ile Rousse is een populaire vakantiebestemming. Overdag kunt u heerlijk relaxen op een van de vele witte zandstranden van Ile Rousse. 's Avonds zijn er genoeg restaurantjes en barretjes waar u genieten van een heerlijk gerecht of een drankje. Ile Rousse heeft eveneens een bedrijvige marktplaats. Ile Rousse zal u niet teleurstellen als u bent gekomen om van de Corsicaanse charme genieten.

Ile Rousse routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Ile Rousse kunt u bereiken door richting het noorden te rijden en de N193 te nemen. Neem vervolgens de N197 naar Ile Rousse en volg de borden naar de ferry haven.

Per Trein

Er rijdt dagelijks 1 trein tussen Ile Rousse en Calvi ("Le petit tramway de Balagne").

Ile Rousse Kaart

Bekijk map

Havenadres

Corsica-Sardinia Ferries

Gare Maritime, Route du Port, 20220 L'Ile Rousse, Corsica

Corsica Linea

Gare Maritime, Route du Port, 20220, L'Ile Rousse, Corsica

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen