Inter Shipping Ferries

Inter Shipping Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt gebruik maken van AFerry om een Inter Shipping ferry naar Spanje en Marokko boeken. Inter Shipping is een nieuw bedrijf wiens dienstverlening in september 2012 is begonnen. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Inter Shipping Veerboten en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Inter Shipping Veerboten te boeken naar Algeciras, Tanger, Tanger Ville en Algeciras. Zie hieronder voor de nieuwste Inter Shipping Veerboten prijzen en vaartijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is ten minste 45 minuten voor vertrek, geldend voor alle passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Inter Shipping Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Inter Shipping Ferries

  Inter Shipping Ferries Vloot en aan boord faciliteiten

  Inter Shipping Ferries verzorgt twee snelle vaartuig schepen en een conventionele veerboot.

  Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

  Recensies

  • 03 Jan 2015
   overtocht van Algeciras naar Marokko
   • De boeking verliep vlot, enkel de definitieve bevestiging van de boeking verliep raar. Geen voucher, enkel een mail in het Nederlands. Dit bracht toch een beetje verwarring bij het Spaans-sprekende personeel in Spanje. Men zei ook dat we gerust ook een ferry konden gebruiken terwijl we voor een bepaald uur geboekt hadden. Dit hebben we niet durven doen, omdat het ons niet op voorhand was gemeld of dit mogelijk was ... De rest van de toch verliep allemaal vlot en goed.

    Beoordeling door Marc

  • 26 Aug 2014
   Vlotte overtocht
   • Met deze verbinding vanuit Tarifa ben je in zeer korte tijd in Tanger. Het grote voordeel is dat deze boot aankomt in Tanger Centre Ville en niet in Tanger MED. De boot beschikt over comfortabele stoelen. Enig minpuntje: het was niet heel duidelijk dat de douane aan boord van het schip je een visum zou verstrekken.

    Beoordeling door Gerben Kamphorst

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen