Interislander Ferry

Interislander
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Interislander ferry voor Nieuw-Zeeland te boeken. De Interislander veerdienst is van de hoogste kwaliteit en beschikt over drie ultra-moderne luxe schepen uitgerust volgens de hoogste normen. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Interislander ferry's en de laatste aanbiedingen.

Zie hieronder voor de nieuwste Interislander prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Interislander tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 45 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers dienen zich uiterlijk 60 minuten voor vertrek bij de incheckbalie te melden.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Interislander Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Interislander

  Aan boord van de Interislander

  De Kaitaki , Arahura en de Aratere zijn de namen van de Interislander schepen.

  De Kaitaki , oftwel de "challenger" is de grootste ferry in Nieuw-Zeeland met een capaciteit van 1.600 passagiers. Aan boord vindt u vele observatie dekken om van het prachtige landschap van de Marlborough Sounds en de natuurlijke haven van Wellington te genieten. U kunt ook de lokale keuken proeven of genieten van koffie en wijnen in de vele eet-en drinkgelegenheden. Het schip bied zelfs een bioscoop aan.

  Voor kinderen heeft de Kaitaik kinderdagverblijven, speeltuinen en, tijdens de schoolvakanties en het hoogseizoen, zelfs goochelaars en clowns.

  De Arahura , oftwel "weg naar de dageraad", vaart over de Cook rechte sinds 1983 en kan maximaal 550 passagiers vervoeren. Deze prachtige moderne ferry beschikt over een wijnbar en food court, buiten observatie dekken, lounges, Wi-Fi en een bioscoop.

  De Aratere oftwel "snelle weg" is een van de modernste high-tech schepen in Nieuw Zeeland. Toch zal dit schip niet alleen u voorzien van een "quick pad" over de Cook Strait, maar zult u ook genieten van een comfortabele, leuke en mooie cruise.

  Deze van de Interislander schip is voorzien van een food court, een bar, Wi-Fi internet, een bioscoop en heeft de Aratere Plus Lounge voor de ultieme luxe. Wij garanderen dat elke reis op de Aratere wordt een gedenkwaardige deel van uw vakantie.


  Welk schip u van de Interislander ferries ook gebruikt, u bent zeker van een ​​prachtige reis met deze Nieuw-Zeelandse ferrymaatschappij

  Video

  Interislander YouTube Video

  Recensies

  • 28 Nov 2014
   Mooie overtocht
   • Prachtig als je Pickton nadert. Boot is vrij oud. Is wel aan vervanging toe

    Beoordeling door Anon

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen