Ionian Ferries

Ionian Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

AFerry biedt u tickets aan voor overtochten van Ionian Ferries. Deze maatschappij brengt u naar de verschillende Ionische eilanden. Deze eilandengroep, die behoort tot Griekenland, staat bekend om de mooie stranden en het fantastische weer. Boek uw overtochten van en naar de verschillende havens op de eilanden zoals Zakynthos en Cefalonia. Bekijk op deze pagina de dienstregeling van de maatschappij, daarnaast kunt u ook prijzen vergelijken en direct speciale aanbiedingen boeken!

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Ionian Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Ionian Ferries

  Aan boord bij Ionian Ferries

  Ionian Ferries heeft accomodaties in hutten of luxe suites. Ze beschikken over de beste faciliteiten en leveren uitstekende service. U kunt de overtocht nemen met een voertuig of als voetpassagier. Welke route u ook kiest die Ionian Ferries aanbied, u hebt gegarandeerd een mooie overtocht met adembenemende uitzichten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen