Ferry naar Ionische Eilanden

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Ionische Eilanden

 • Veerboten van Griekenland naar Ionische Eilanden

 • Veerboten van Ionische eilanden naar Ionische Eilanden

  • Sami - Pisaetos
   onregelmatige overtochten
   Geef prijs aan
 • Veerboten van Italië naar Ionische Eilanden

Speciale aanbieding

Ionische Eilanden

Ontdek de Ionische Eilanden. De Ionische Eilanden is een groep van zeven voornamelijk bergachtige eilanden (Corfu, Paxi, Lefkas, Kefalonia, Ithaki, Zakynthos en Kythira) en een aantal kleinere eilandjes. De eilandjes liggen ten Westen van Griekenland verspreid over de Ionische Zee. Ze worden vaak Heptanessa ("De Zeven Eilanden") genoemd.
 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

De Ionische Eilanden

beslaan een totaal gebied van 2307 km² en de eilanden hebben ca. 261.000 bewoners. Het grootste gedeelte van de bevolking woont op Corfu, ca. 114.000 mensen (inclusief Paxi).

De Ionische Eilanden zijn de op een na populairste bestemming van alle Griekse Eilanden en trekken elk jaar duizenden bezoekers.

Op de Ionische Eilanden heerst een stabiel, maritiem klimaat met tamelijk koele zomers. De zee is echter het hele seizoen warm genoeg om in te zwemmen.

Op de Ionische Eilanden vindt u tal van bezienswaardigheden. Corfu is waarschijnlijk het bekenste van alle Ionische Eilanden. Op dit bosrijke eiland van de Feniciërs maakte Odysseus tijdens zijn lange reis terug naar Ithaki zijn laatste stop. Hier vindt u de overblijfselen van een oud fort en het kleine dorpje Kassiopi uit de Romeinse tijd. U kunt het prachtige strand van Myrtos of de Melisani grot op Kefalonia bezoeken. Paxi is de kleinste van de zeven hoofdeilanden en de grootte is op zich al een attractie. Het is maar 10 km lang en 4 km breed en is goed te voet te verkennen. Kythira heeft fantastische stranden en prachtige schilderachtige dorpjes in het binnenland.

Bezoek de Ionische Eilanden met al zijn bezienswaardigheden en krijg zo een inzicht in het Griekse leven.

Recensies

 • 10 Aug 2016
  Overtocht naar Griekenland
  • Wat een teleurstelling. Vreselijk oud schip met oude faciliteiten. Hadden een hut geboekt, maar dat stelde helaas ook niet veel voor. Volgende keer maar met een andere ferry.

   Beoordeling door tinus

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen