Isle of Sark Shipping

Isle of Sark Shipping
kaart

Ophalen prijsopgave

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Isle of Sark Shipping schepen. Isle of Sark Shipping verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Kanaaleilanden. Een Isle of Sark Shipping ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Isle of Sark Shipping te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Isle of Sark Shipping ferry overtochten naar Guernsey en Sark.

Welke route u ook kiest met Isle of Sark Shipping reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Alle boekingsbevestigingen dienen te worden uitgewisseld voor een geldig ticket door minstens 25 minuten voor uw zeiltijd in te schrijven op het kantoor van Guernsey of Sark. Passagiers moeten tenminste 15 minuten voor de geplande zeertijd bij het vertrekpunt aankomen; Vaartuigen kunnen niet aan boord worden geplaatst zonder dat de passagier een geldig ticket heeft dat door de Vennootschap is afgegeven.

routes:
2
Kortste oversteek:
Saint Peter Port - Sark
55 min
Meest populaire route:

Isle of Sark Shipping Routes

Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Isle of Sark Shipping

Video

Isle of Sark Shipping YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen