Isles of Scilly Travel

Isles of Scilly Travel
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Gebruik AFerry om uw overtocht van Engeland naar de Isles of Scilly te boeken. Isles of Scilly Travel vervoert u naar dit tropische Engelse eiland. Isles of Scilly Travel zorgt ervoor dat u veilig en snel aankomt op de plek van bestemming. U kunt heerljik ontspannen zodat u uitgerust aankomt. Op deze pagina staan de dienstregelingen van Isles of Scilly Travel, tevens vind u tarieven en speciale aanbiedingen.

Overzicht

Check-in informatie

De check-in sluit voor alle passagiers 1 uur voor de vertrek van de ferry.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Isles of Scilly Travel Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Isles of Scilly Travel

  Uw overtocht met Isles of Scilly Travel

  Isle of Scilly Travel vervoert zijn passagiers in de Scillonian III . Vanwege de korte afstand die het overbrugt is en relatief gezien een kleine boot. De boot is van alle facilliteiten voorzien die u kan verwachten bij een korte route.

  U bent verplicht om 1 uur voor uw vertrektijd in te checken. Als u niet een half uur voor vertrek bent incheckt bestaat er een kans dat u een nieuw ticket moet boeken zonder dat u uw geld terug krijgt van de vorige.

  Over de Scillonian III

  De Scillonian III vaart elke dag tussen de havens van Penzance en St Mary. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten en u moet 1 uur voor vertrektijd inchecken. Wanneer u via Penzance gaat moet u rekening houden met de drukke zaterdagen en vakantiedagen die de havenstad kent.

  De boot is al sinds 1977 in gebruik en biedt ruimte aan 485 passagiers. De lengte van het schip is ongeveer 70 meter en kent een topsnelheid van 15 knopen (27 kilometer per uur). In een van de cafes kunt u genieten van een drankje terwijl u geniet van de mooie kustlijn.

  Huisdieren
  Honden zijn toegestaan aan boord van het schip, hiervoor moet wel een extra bedrag voor betaald worden. Tevens moeten ze aangelijnd zijn en zijn ze niet toegestaan op sommige plekken zoals het cafe.

  Identificatie
  Wanneer u reist naar de Isles of Scilly bent u verplicht om een foto-ID mee te hebben. Een paspoort of rijbewijs is voldoende. Kinderen onder 15 jaar hoeven dit niet wanneer ze vergezeld zijn door een volwassenen.

  Video

  Isles of Scilly Travel YouTube Video

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen