Ferry naar Isles of Scilly

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Isles of Scilly

Isles of Scilly, in het Nederlands ookwel Scilly-eilanden genoemd, zijn een groep van vijf bewoonde eilanden en 140 onbewoonde eilanden ten zuidwesten van Engeland. Het wordt uitgesproken als de Silly (zonder C) en dus de Engelse benaming voor gek. Dit is ook de reden waarom ze speken over The Isles of Scilly in plaats van The Scilly Isles.
De eilanden liggen in de Golfstroom, waardoor het niet voorzien is van het typische Engelse weer. Het klimaat is zeer aangenaam en het sneeuwt of vriest zelden op de eilanden. Het staat bekend als een Engels paradijs vanwege de mooie stranden en de heerlijke temperatuur.

Uw overtocht

Uw overtocht naar de Scilly-eilanden kan gemakkelijk en veilig worden geboekt bij AFerry. Alle overtochten vertrekken vanuit Penzance en worden uitgevoerd door de veerbootmaatschappij Isles of Scilly. Met deze maatschappij komt u aan in de haven van St Mary's.
Het boeken van uw overtocht is slechts enkele muisklikken van uw verwijderd. U hoeft alleen de juiste vertrekdatum in te vullen en het juiste aantal passagiers, vervolgens kijken wij voor u naar de beste opties. U kunt direct boeken vanaf uw computer.
  • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen