Ferry naar Isles of Scilly

 • Scilly eilanden veerboten
  Scilly eilanden veerboten

  Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website

 • Veerboten naar de Scilly eilanden
  Veerboten naar de Scilly eilanden

  Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter

Isles of Scilly

Isles of Scilly, in het Nederlands ookwel Scilly-eilanden genoemd, zijn een groep van vijf bewoonde eilanden en 140 onbewoonde eilanden ten zuidwesten van Engeland. Het wordt uitgesproken als de Silly (zonder C) en dus de Engelse benaming voor gek. Dit is ook de reden waarom ze speken over The Isles of Scilly in plaats van The Scilly Isles.
De eilanden liggen in de Golfstroom, waardoor het niet voorzien is van het typische Engelse weer. Het klimaat is zeer aangenaam en het sneeuwt of vriest zelden op de eilanden. Het staat bekend als een Engels paradijs vanwege de mooie stranden en de heerlijke temperatuur.

Uw overtocht

Uw overtocht naar de Scilly-eilanden kan gemakkelijk en veilig worden geboekt bij AFerry. Alle overtochten vertrekken vanuit Penzance en worden uitgevoerd door de veerbootmaatschappij Isles of Scilly. Met deze maatschappij komt u aan in de haven van St Mary's.
Het boeken van uw overtocht is slechts enkele muisklikken van uw verwijderd. U hoeft alleen de juiste vertrekdatum in te vullen en het juiste aantal passagiers, vervolgens kijken wij voor u naar de beste opties. U kunt direct boeken vanaf uw computer.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen