Jeju Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Jeju ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in South Korea zijn beschikbaar van Jeju tot Yeosu.

Jeju Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Jeju worden geëxploiteerd door Hanil Express. Wanneer u naar een veerboot naar Jeju zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Jeju veerboten met Hanil Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Jeju is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Jeju Boten
  • Jeju Boten
  • Jeju Boten

Over Jeju

Het Zuid-Koreaanse eiland Jeju wordt "Hawaii van Zuid-Korea" genoemd vanwege zijn vulkanen en weelderig groen terrein. Het eiland Jeju ligt aan de zuidelijkste punt van het Koreaanse schiereiland en is een miljoen jaar geleden ontstaan door vijf enorme vulkaanuitbarstingen. Deze uitbarstingen hebben een adembenemend landschap en natuurlijke formaties achtergelaten die ertoe hebben geleid dat 10% van Jeju op de lijst van UNESCO-werelderfgoed staat.

Jeju is een erg populaire bestemming en wordt als een zeer romantische plek beschouwd. Het is erg populair bij cruises en attacts-honingmanen van over de hele wereld! Voor meer informatie over Korea in het algemeen, lees onze gids over Zuid-Korea.

Jeju Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hanil Express

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

SeaWorld Express Ferries

918-31 Geonip-dong, Cheju, Jeju-do, South Korea

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen