Ferry Jersey

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Jersey ferry overtocht online op AFerry. U kunt Jersey gebruiken om veerboten rond Kanaaleilanden te nemen en ook naar Engeland, Frankrijk en Groot-Brittanie. Binnenlandse services in Kanaaleilanden zijn beschikbaar van Jersey tot Guernsey en Sark terwijl veerboten weg van Kanaaleilanden varen naar Carteret, Granville, Poole en St Malo.

Jersey Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Jersey worden geëxploiteerd door Condor Ferries en Manche Iles Express. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Jersey opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Jersey zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Jersey / Gorey om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Jersey veerboten met Condor Ferries en Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Jersey is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Jersey
  • Ferry haven Jersey
  • Ferry haven Jersey

Over Jersey

Jersey is één van de Kanaaleilanden samen met Guernsey. Jersey is het grootste Kanaaleiland (14,5 bij 8 km). Net zoals de andere Kanaaleilanden ligt het dichter bij Normandië in Frankrijk dan bij Engeland. Officieel zijn de Kanaaleilanden Brits, maar in veel opzichten hebben zij hun eigen soevereiniteit.

Er bestaat geen BTW op Jersey en u kunt ervanuit gaan dat alle producten exclusief BTW worden verkocht.

Jersey is soms de heetste plek in Engeland en biedt de vakantiegangers een mengeling van de inheemse, Britse en Franse cultuur.

Op Jersey vindt men behalve een prachtig landschap en een rijk erfgoed, eveneens talrijke bezienswaardigheden. Het eiland is dan ook een populaire vakantiebestemming. Het wordt voornamelijk bezocht door Britse en Franse toeristen. Voor iedere toerist is er wel een strand op Jersey te vinden, van de toeristische St. Brelade's Baai tot Anne Port, Beauport en Petit Port, de meer afgezonderde en rustige plekken.

De belangrijkste stad op Jersey, St. Helier, is klein, maar u vindt er alles wat u ook op het vasteland zou vinden. Op de overdekte marktplaats in het centrum kunt u kennis maken met de echte cultuur van Jersey. Indien open, staat het vol met bloemen-, fruit- en groentenstalletjes, plaatselijk handwerk en geschenken.

De beste manier om het eiland te verkennen is wandelend, fietsend of per auto. Automobilisten dienen er in de zomermaanden rekening mee te houden dat het vinden van een parkeerplaats een probleem kan zijn. Sommige wegen vallen onder de zgn. 'green lanes'. Hier geldt een snelheidslimiet van 24 km per uur.

Jersey faciliteiten

U vindt de ferry haven in St Helier bij het Elizabeth Dock bij de Albert Pier. De ferry terminal is open van 0600 tot 2230 op de dagen dat er ferries vertrekken en aankomen. De faciliteiten omvatten onder meer een cafetaria, een bar, een giftwinkel, een mindervaliden-toilet en faciliteiten om baby's te verschonen.

Voor de Elizabeth Harbour Terminal is een openbare parkeerplaats waar u tegen betaling maximaal 5 dagen uw auto kunt parkeren.

Jersey routebeschrijving

Per Auto

Om de ferry haven in St Helier te bereiken neemt u bij de rontonde Route De La Liberation de 2de afslag en rijd de La Route Du Port Elizabeth op.

Volg vervolgens de borden richting de ferry haven.

Jersey Kaart

Bekijk map

Havenadres

Condor Ferries

The Elizabeth Terminal, St Helier, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Channel Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen