J R Kyushu Beetle Ferry

J R Kyushu Beetle Ferry
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een Beetle veerboot te boeken naar Zuid-Korea en Japan. Beetle maakt gebruik van een fastcraft draagvleugelboot schip om de reistijd te minimaliseren tussen de twee landen. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Beetle Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Beetle veerboten te boeken naar Busan en Fukuoka. Zie hieronder voor de nieuwste Beetle ferry prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Beetle tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

J R Kyushu Beetle Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met J R Kyushu Beetle Ferry

  Aan boord met Beetle veerboten

  Beetle veerboten zorgen voor twee zithoeken met ontspannende vliegtuig zitplaatsen op twee verdiepingen voor u om te genieten van uw reis. Er is ook een duty free shop aan boord, zodat u kunt profiteren van goedkope prijzen in de internationale wateren.


  Of u nu gebruik maken van de Beetle Busan Fukuoka ferry route, of de Fukuoka Busan veerdienst, u bent verzekerd van een ontspannen en plezierige rit.

  Recensies

  • 14 May 2018
   Perfect!
   • Beetle ferry is an adventurous way to travel from South Korea to Japan. You have to have sea legs as this ferry is fast but jumpy!

    Beoordeling door Anon

  • 06 May 2018
   Nice to enter Japan by beetle boat
   • Very nice and pleasant journey

    Beoordeling door Anon

  • 23 Oct 2016
   makkelijke verbinding tussen Zuid Korea en Japan
   • Perfecte optie om te reizen tussen de 2 landen. Alles goed geregeld en goede overtocht.

    Beoordeling door S. Smidt

  • 26 May 2016
   Ferry van Busan naar Fukuoko
   • Er waren heel weinig passagiers. Dat maakt de noodzaak om te reserveren nihil.

    Beoordeling door Anon

  • 24 Oct 2014
   Hakata - Busan ferry
   • Zeer tevreden over de snelle afhandeling van de boeking. Voucher kwam snel binnen. De bootreis is prima verlopen. Je moet wel met je koffer een eindje lopen voordat je boot in kan. Personeel behulpzaam om je koffer in een bagageplaats te zetten. Bij aankomst in Busan moet je door de douane, vraagt wat tijd. Daarna uitzoeken hoe je bij het treinstation of busstation kan komen om verder te reizen. De mensen bij de toeristen informatiebalie spreken niet goed Engels, en onze uitspraak van Koreaanse steden is ook niet zo goed. Uiteindelijk begrepen we dat er een shuttlebus reed, maar die was vertrokken. Om bij het busstation te komen een dure taxi rit moeten regelen, omdat het busstation buiten Busan ligt. Bij de terugweg naar Fukuoka was het probleem dat in de avond er bijna geen taxi's te bekennen zijn, dus lang wachten of proberen een bus te vinden. De aansluiting Ferry en stad is niet optimaal. Maar de Ferry is een prima niet al dure overtocht!

    Beoordeling door Jack + Jeany

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen