Kagoshima Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kagoshima Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kagoshima ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Kagoshima tot langtong, Naha en Yakushima.

Kagoshima Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kagoshima worden geëxploiteerd door Marix Line en Tane Yaku Jetfoil. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Kagoshima opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kagoshima zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Kagoshima veerboten met Marix Line en Tane Yaku Jetfoil staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kagoshima is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Kagoshima Boten
  • Kagoshima Boten
  • Kagoshima Boten

Over Kagoshima

Kagoshima is de hoofdstad van de prefectuur Kagoshima op het eiland Kyushu in Japan. Het staat bekend om zijn actieve stratovulkaan, Sakurajima. De huidige populatie bestaat uit meer dan 605.000 mensen. De stad heeft grote winkelstraten en winkelcentra, veel restaurants en een modern aquarium is geïnstalleerd met het oog op de vulkaan.

De stad Kagoshima werd officieel gesticht op 1 april 1889 en ligt aan de zuidwestelijke punt van het eiland Kyushu in Japan. Kagoshima is de hoofdstad van de prefectuur Kagoshima en is met enige marge de grootste stad van die prefectuur. De stad Kagoshima ligt aan de kust met een prachtige locatie in de baai en wordt ook vaak aangeduid als het "Napels van de oosterse wereld" met een warm klimaat en een emblematische stratovulkaan, Mt. Sakurajima. Kagoshima heeft een bloeiende haven met overtochten naar Ibusuki, Kametoku, Motobu, Naha, Naze, Nishinoomote, Osaka, Wadomari, Yakushima en Yoron.

Kagoshima Kaart

Bekijk map

Havenadres

A Line Ferry

Jonancho 45-1, Kagoshimashi, Kagoshima, 892-0835, Japan

Marix Line

892-0835 Jyonan cho 45-1, Kagoshima shi, Kagoshima ken, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Ibusuki - Minato 4-1274-15, Minato, Ibusuki, 891-0405, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen