Kangaroo Island / Penneshaw Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kangaroo Island / Penneshaw ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Australië zijn beschikbaar van Kangaroo Island / Penneshaw tot Cape Jervis.

Kangaroo Island / Penneshaw Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kangaroo Island / Penneshaw worden geëxploiteerd door Sealink. Wanneer u naar een veerboot naar Kangaroo Island / Penneshaw zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Kangaroo Island / Penneshaw veerboten met Sealink staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kangaroo Island / Penneshaw is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Kangaroo Island / Penneshaw Boten
  • Kangaroo Island / Penneshaw Boten
  • Kangaroo Island / Penneshaw Boten

Over Kangaroo Island

Kangaroo Island is het op twee na grootste eiland van Australië, na Tasmanië en Melville Island. Het is gelegen aan de ingang van de Golf St. Vincent en het dichtstbijzijnde punt naar het vasteland ligt op 13,4 km van Cape Jervis. Kangaroo Island ligt aan het vasteland van Zuid-Australië, ten zuidwesten van Adelaide. Je kunt een aferry nemen naar Kangaroo Island vanuit Cape Jervis, Zuid-Australië. Kangaroo Island is een ongerepte wildernis en meer dan een derde van het eiland is beschermd door natuurgebieden. De thuisbasis van zeeleeuwen, koala's, pelikanen, pinguïns en een grote verscheidenheid aan andere vogelsoorten, de kangoeroes en wallabies van het eiland zijn veel groter dan de menselijke bevolking van ongeveer 4600. KI, zoals de lokale bevolking het noemen, is een heel groot eiland en je wilt misschien om een dag of twee door te brengen met het verkennen van de ongelooflijke landschappen en opvallende (in feite opmerkelijke) rotsformaties terwijl je enkele van de geweldige lokale gerechten en wijnen proeft die het op twee na grootste eiland van Australië te bieden heeft.

Kangaroo Island / Penneshaw Kaart

Bekijk map

Havenadres

Sealink

Penneshaw SA, Kangaroo Island, Australia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen