Katapola Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Katapola Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Katapola ferry overtocht online op AFerry. U kunt Katapola gebruiken om veerboten rond Griekenland te nemen en ook naar Cycladen en Dodekanesos eilanden. Binnenlandse services in Griekenland zijn beschikbaar van Katapola tot Piraeus terwijl veerboten weg van Griekenland varen naar Naxos, Rhodos en Santorini.

Katapola Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Katapola worden geëxploiteerd door Blue Star Ferries, Hellenic Seaways en Sea Jets. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Katapola opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Katapola zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Aegiali om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Katapola veerboten met Blue Star Ferries, Hellenic Seaways en Sea Jets staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Katapola is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Katapola Boten
  • Katapola Boten
  • Katapola Boten

Over Katapola

Katapola is een klein havenstadje in een baai aan de oostelijke kant van het Griekse eiland Amorgos, het meest oostelijke eiland van de Cycladen-eilandengroep en de dichtstbijzijnde archipel van de Dodekanesos. De 3 belangrijkste plaatsen van toeristische accommodatie zijn Katapola, Aegiali en Chora.

Katapola faciliteiten

Katapola is een kleine veerhaven met een handvol winkels en taverna's aan de baai. Het eiland Amorgos is alleen per boot bereikbaar.

Katapola Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen