Kefalonian Lines

Kefalonian Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Kefalonian Lines schepen. Kefalonian Lines verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Griekenland en Ionische Eilanden. Een Kefalonian Lines ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Kefalonian Lines te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Kefalonian Lines ferry overtochten naar Kefalonia / Poros en Kyllini. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Kefalonian Lines bovendien met Levante Ferries om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Kefalonian Lines reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Voetpassagiers dienen uiterlijk 30 minuten voor vertrek in te checken, alle overige passagiers 60 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Kefalonian Lines Routes

    • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
    • Boek met vertrouwen met
    • Uw reis zal plezierig verlopen met Kefalonian Lines

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen