Kefalonia / Poros Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kefalonia / Poros Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kefalonia / Poros ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Kefalonia / Poros, in Ionische Eilanden, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Kefalonia / Poros vanuit Kyllini.

Kefalonia / Poros Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kefalonia / Poros worden geëxploiteerd door Kefalonian Lines en Levante Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Kefalonia / Poros opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kefalonia / Poros zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Kefalonia / Poros veerboten met Kefalonian Lines en Levante Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kefalonia / Poros is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Kefalonia / Poros Boten
  • Kefalonia / Poros Boten
  • Kefalonia / Poros Boten

Over Kefalonia / Poros

Poros is een havenstad in een kleine, beschermde baai op het Ionische eiland Kefalonia (of Kefalonia) in het westen van Griekenland, niet te verwarren met het Saronische eiland Poros. Kefalonia, waarvan de bergen, dennenbossen en zandstranden het landschap van het eiland kenmerken, wordt beschouwd als een van de mooiste Griekse eilanden. Moderne historici vermoeden dat Kefalonia het echte huis is van Ulysses van Ithica en niet het kleinere eiland dat vandaag haar naam draagt. Het eiland Kefalonia is de thuisbasis van de filmversie van "Captain Corelli's Mandolin" en heeft vele gezinsvriendelijke stranden, die meestal niet overvol zijn, ondanks de populariteit van het eiland. Hoewel veel van de nederzettingen van Kefalonia werden verwoest door een aardbeving in 1953, zijn er nog steeds een aantal attracties op het eiland, waaronder de mozaïekvloeren van de Romeinse villa in Skala, het Venetiaanse kasteel van Assos, grotten, ruïnes, oude wijngaarden en weelderige berglandschappen die een magneet zijn voor de actieve reiziger.

Kefalonia / Poros faciliteiten

De haven van Poros ligt aan de zuidoostkust van Kefalonia en is de op één na grootste haven van het eiland. De haven van Sami, gelegen aan de centrale oostkust, is de drukste haven van het eiland.

Kefalonia / Poros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kefalonian Lines

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Levante Ferries

Skalas 16, Poros, 280 86, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen