Ferry Kiel

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kiel Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kiel ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Kiel, in Duitsland, zijn beschikbaar vanaf Litouwen, Noorwegen en Zweden. Je kunt een veerboot nemen naar Kiel vanuit Göteborg.

Kiel Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kiel worden geëxploiteerd door Color Line, DFDS en Stena Line. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Kiel opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kiel zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Rostock om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Kiel veerboten met Color Line, DFDS en Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kiel is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Kiel
 • Ferry haven Kiel
 • Ferry haven Kiel

Over Kiel

De ferry haven van Kiel ligt aan de Kieler Förde. Dit is een zijarm van de Oostzee, aan het begin van het Noord-Oostzeekanaal. De ferry haven van Kiel is een van de meest veelzijdige havens van de Oostzee. Vanwege de gunstige geografische ligging, de volwaardige diepzeehaven, de directe verbinding met het binnenwater en het goede spoorwegen- en wegennetwerk is de haven zowel voor vrachtvervoer als voor het vervoer van passagiers aantrekkelijk. Er vertrekken vanuit de zeehaven Kiel meer dan 50 schepen per week. Deze varen naar vrijwel iedere haven in het Baltische gebied. Dankzij een vooruitziend beleid en voortdurende investeringen is de ferry haven Kiel inmiddels van internationaal belang.

De belangrijke havenstad Kiel ligt in het noorden van Duitsland en is de hoofdstad van de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Talrijke toeristische en culturele voorzieningen hebben ervoor gezorgd dat Kiel een steeds aantrekkelijkere bestemming wordt. Een aanwijzing hiervoor is het toenemend aantal luxueuze Scandinavische ferries en cruise-schepen dat Kiel bezoekt. Vooral de organisatoren van cruises hebben Kiel als bestemming ontdekt, niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun klanten. Het stadscentrum, waar de passagiers uitgebreid kunnen winkelen en genieten van allerlei soorten entertainment, is slechts enkele stappen van de haven verwijderd.

Kiel faciliteiten

De ferry haven van Kiel heeft diverse moderne terminals voor passagiers- en cruiseferries. Van de Norwegenkai en Schwedenkai (incl. bollhörnkai-Nord) terminals vertrekken de ferries naar Göteborg en Oslo.

De Norwegenkai terminal wordt beschouwd als één van de beste terminals aan de Duitse kust. Color Line maakt gebruik van deze terminal voor de dagelijkse veerdienst tussen Kiel en Oslo. De ferry terminal heeft ruimte voor ongeveer 2500 passagiers en beschikt over moderne passagiersfaciliteiten.

De Schwedenkai (incl. Bollhörnkai-Nord) terminal ligt op de westelijke oever van het Kieler Fjord dichtbij het stadscentrum. Stena Line verzorgt vanaf deze terminal ferry overtochten tussen Kiel en Göteborg.

DFDS LISCO ferries vertrekken vanaf de Ostuferhafen terminal in Kiel.

Alle passagiersterminal liggen vlakbij het stadscentrum. Bij de terminals is parkeergelegenheid.

Kiel routebeschrijving

Per Auto

U bereikt Kiel via de A7/ A215 (snelweg Hamburg - Kiel) en volgt vervolgens de borden richting de juiste terminal.

Per Trein

Het treinstation in Kiel heeft directe verbindingen met het Duitse spoorwegnetwerk. U steekt de voetbrug Hörnbrücke over en bereikt na een paar minuten lopen de terminals.

Kiel Kaart

Bekijk map

Havenadres

Color Line

Norwegenkai, Kiel-Gaarden, 24143, Germany

DFDS LISCO

Ostuferhafen 15, 24149 Kiel, Germany

Stena Line

Stena Line Scandinavia AB, Schwedenkai 1, D-24103, Germany

Recensies

 • 30 Jan 2020
  Roadtrip
  • Top

   Beoordeling door Anon

 • 30 Jul 2019
  Zeer aangename vaartocht
  • Zeer aangename overtocht, lekker eten, vriendelijk en behulpzaam personeel Animatie voorzien , tijdens de afvaart

   Beoordeling door Travellers

 • 03 Jul 2019
  Dik tevreden
  • Voor de terugreis een hut met raam geboekt, aanrader!

   Beoordeling door JAAP DRIJFHOUT

 • 18 Jun 2019
  Color Line Kiel-Oslo en Oslo-Kiel
  • prachtige ervaring, prijs-kwaliteit ok. Enige minpuntje is beperkte openingsuren van Sports and Burgerbar.

   Beoordeling door LUC BOES

 • 21 Feb 2019
  Low standard
  • Low standard on board. Quality of the food was low and the only restaurant was not open available due to not enough manpower and food available.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen