Ferry Kissamos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Kissamos

Kissamos ligt in het noordwesten van Kreta ong. 40 km ten westen van Chania. Kissamos is een rustige plaats aan de baai van Kissamos waar weinig toeristen komen. Kissamos wordt omringd door een prachtig landschap en u vindt er rustige stranden met goudkleurig zacht zand vermengd met kiezelsteentjes. In Kissamos kunt u kiezen voor verschillende soorten accommodaties, waaronder campings. Langs de boulevard van Kissamos vindt u een aantal taverna's waar u de heerlijkste Kretenzische gerechten kunt proeven en gezellige barretjes.

Kissamos is een uitstekende uitvalsbasis voor een tochtjes naar Chania (er vertrekt regelmatig een bus van Kissamos naar Chania), de zuidkant van het eiland, en de archeologische opgravingen van Falassama en Polyrinia. Polyrinia was in de oudheid de haven van Kissamos, evenals Falassama.

  • Ferry haven Kissamos
  • Ferry haven Kissamos
  • Ferry haven Kissamos
Ook kunt u vanuit Kissamos verschillende boottochtjes maken, onder meer naar de eilanden Gramvoussa en Agria Gramvousa.

Voorheen werd Kissamos Kastelli genoemd. Maar om verwarring te voorkomen met andere plaatsen op Kreta met dezelfde naam, werd in 1966 besloten de plaats om te dopen tot Kissamos.

Kissamos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen