Kitakyushu Ferry haven

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

De moderne en efficiënte haven in de historische stad Kitakyushu is gemakkelijk te vinden en goed verbonden door wegen en het openbaar vervoer. Er zijn gewoonlijk geen problemen in deze haven of uw reis hier begint of eindigt. Veerboten van en naar de haven Kitakyushu kunnen online gekocht worden in het nederlands met behulp AFerry.

Hieronder kunt u alle Kitakyushu veerboot dienstregelingen, reistijden evenals onze beste prijzen vinden.

  • Kitakyushu  Ferry haven
  • Kitakyushu  Ferry haven
  • Kitakyushu  Ferry haven

Kitakyushu havenfaciliteiten

U vindt Kitakyushu haven uitgerust met alle faciliteiten die u zou verwachten omdat het een moderne haven is in een grote stad. De haven omvat toiletten, een wachtruimte en automaten met verschillende snacks en koude dranken.

Vervoer naar Kitakyushu haven

Met de auto vanuit Fukuoka Kyushu
Als u komt bij de IC Shinmoji Kyushu Expressway, sla rechtsaf bij de afslag signaal, een departementale weg nr. 71 en ga rechtdoor voor ongeveer 700 meter.
Sla linksaf bij het ​​veld kruising vervolgens rechtdoor voor 200 meter op de departementale weg nr. 25.
Sla rechtsaf bij de kruising ten noorden van de Shinmoji haveningang. Ga rechtdoor voor ongeveer 700m. Na de Shinmojikita kruispunt, sla rechtsaf bij de eerste kruising. De terminal ligt naast Hankyu-ferry.

Met de auto vanuit Hiroshima, Yamaguchi, Chugoku Expressway of de Sanyo Expressway
Op de IC Moji Kyushu, slaat u linksaf bij de kruising op weg naar de algemene inter-Moji sla dan linksaf bij de kruising Kurokawa. Ga rechtdoor voor ongeveer 4 km op de departementale weg op Route 25.
Sla linksaf bij de kruising ten noorden van de haveningang Shinmoji. Rechtdoor over 700m. Na straight-chome kruising Shinmojikita, gaat u bij de eerste kruising rechtsaf.
De terminal ligt naast Hankyu-ferry.
Let op, u zult niet in staat zijn om de afslag "IC Shinmoji" Komende van Hiroshima Yamaguchi te gebruiken. Maak gebruik van de IC Moji.

Met de trein vanaf JR Moji station
Houd er rekening mee dat de naam van de dichtst bij de poort station is JR Moji-station, niet JR Moji-kou station.

Er is een directe busverbinding vanaf het station naar de ferryterminal. Deze bus vertrekt 70 minuten voor de veerboot vertrektijd. Als u deze dienst wilt gebruiken, vraag het stationspersoneel bij de ticket slagboom.

Kitakyushu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Ocean Tokyu Ferry

800-0113, 1-chome district number 12, Shinmojikita Moji Kitakyushu, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen