Kobee Ferry

Kobe Ferry
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Kobee veerboot te boeken naar Zuid-Korea en Japan. Kobee maakt gebruik van een fastcraft draagvleugelboot schip om de reistijd te minimaliseren tussen de twee landen. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Kobee Ferries en de laatste aanbiedingen.

U kunt AFerry gebruiken om Kobee veerboten te boeken naar Busan en Fukuoka. Zie hieronder voor de meest recente Kobee ferry prijzen en vertrektijden. Klik op uw ferry route voor een gedetailleerd Kobee tijdschema met aankomst-en vertrektijden.

Overzicht

Check-in informatie

U dient uiterlijk 60 minuten voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Kobe Ferry Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Kobe Ferry

  Aan boord bij Kobee Ferries

  Kobee ferry zorgt voor twee zithoeken met ontspannende vliegtuig zitplaatsen op twee verdiepingen voor u om te ontspannen en te genieten van uw reis. Er is ook een duty free shop aan boord, zodat u kunt profiteren van goedkope prijzen in de internationale wateren.


  Of u nu gebruik maken van de Kobee Busan Fukuoka ferry route, of de Fukuoka Busan veerdienst, u bent verzekerd van een ontspannen en plezierige rit.

  Video

  Kobe Ferry YouTube Video

  Recensies

  • 25 Jun 2016
   Vlotte, rustige en voordelige reis van Zuid Korea naar Japan.
   • Aan te raden maatschappij, voordelige prijs.

    Beoordeling door H. Norder

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen