Ferry Kopenhagen

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kopenhagen Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kopenhagen ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Kopenhagen, in Denemarken, zijn beschikbaar vanaf Noorwegen en Zweden. Je kunt een veerboot nemen naar Kopenhagen vanuit Malmö.

Kopenhagen Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kopenhagen worden geëxploiteerd door DFDS en Oresundbron. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Kopenhagen opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kopenhagen zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Grenaa om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Kopenhagen veerboten met DFDS en Oresundbron staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kopenhagen is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Kopenhagen
  • Ferry haven Kopenhagen
  • Ferry haven Kopenhagen

Over Kopenhagen

De ferry haven van Kopenhagen strekt zich van noord naar zuid uit over een gebied van 12 km. De kades beslaan 40 vierkante km. Het havengebied verwierf zijn huidige vorm gedurende de periode 1900-1920 toen Sydhavnen (de zuidelijke haven) werd gebouwd en de vrijhaven werd uitgebreid. Meer dan vier miljoen passagiers op weg naar Oslo passeren de ferry haven van Kopenhagen elk jaar.

Kopenhagen is een levendige stad met drukke straten, gezellige terrasjes en straatartiesten. Het centrum van de stad ligt rond het Rådhuspladsen plein. De stad is uitstekend lopend of fietsend te ontdekken. De betoverende Tivoli Tuinen en de Ny Carlsberg Glyptotek kuntgalerij zijn zeker een bezoek waard. Er zijn talloze eet- en drinkgelegenheden in de stad. U vindt deze bijvoorbeeld in de winkelstraat Stroget of in een van de elegante straten rondom Kongens Nytorv, het grootste plein van de stad.

Kopenhage faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Kopenhagen biedt moderne faciliteiten zoals winkels, een wisselkantoor, cafe's en restaurants. De ferry terminal heeft een goede rolstoeltoegang en toiletten voor minder validen.

Kopenhagen ferry haven - Parkeren:

Parkeermogelijkheden dichtbij de DFDS Terminal:

EUROPARK

Bij de DFDS Check-in - 34 auto's.

Bij Dampfærgevej - tegenover Nestlé (dichtbij de terminal).

Bij Indiavej en Forbindelsesvej (betaald parkeren).

Maa - Vrij: van 07:00 tot 18:00 uur.

Zat: van 08:00 tot 14:00 uur.

Op Zondag is het parkeren gratis.

Kopenhagen routebeschrijving

Per Auto

Vanuit het Zuiden:

Rij de Kalvebod Brygge en Niels Juels Gade af. Blijf rechtdoor rijden richting Kongens Nytorv, rij Bredgade uit en vervolgens Gronningen. Sla rechts af bij Folke Bernadottes Allé (net voor het Osterbro treinstation) en rij Kalkbrænderihavnsgade uit tot u rechts afslaat bij Dampfærgevej.

Vanuit het Noorden:

De nieuwe terminal is per auto makkelijk te bereiken. Rij Lyngbyvejen uit en ga naar links bij Jagtvej. Rij de Strandboulevarden op en ga na ong. 700 meter naar links bij Arhusgade. Ga na 300 meter naar rechts bij Kalkbrænderihavnsgade. Rij rechtdoor totdat u links af dient te slaan bij Dampfærgevej.

Per Bus

DFDS Seaways Pendelbus nr. 20 E (Gratis busdienst voor passagiers). Openbare stadsbus, nr. 26 : regelmatige diensten van/naar het stadscentrum.

Kopenhagen Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen