Ferry Kythira

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Ferry haven Kythira

Boek uw ferry overtocht tussen Kythira en de ferry haven van Antikythira, Gytheion, Kalamata, Kissamos, Rethymon en Piraeus in Griekenland met de veerbootmaatschappij Lane Sea Lines op AFerry.

Kythira is een Grieks eiland en is ook bekend als Kythera, Cythera, Cerigo of Tsirigo. Het behoort tot de Ionische Eilanden. Het eiland ligt helemaal onderaan de oostelijke punt van Peloponnesos. Hoofdstad van Kythira is Chora of Kythira aan de zuidkant van het eiland. Het ruige landschap op Kythira is het resultaat van de harde zeewind. De kust bestaat uit rotsen en steile kliffen met diepe baaien. De architectuur op Kythira is een mengeling van traditionele, Egeische en Venetiaanse elementen. Indrukwekkend is het kasteel van Kapsalis. Volgens de mythologie zou Kythira de geboorteplaats zijn van de godin van de liefde, Afroditi. Kythira kent geen masssatoerisme. Het nog ongerepte eiland wordt in de zomermaanden voornamelijk door Grieken zelf bezocht.

  • Ferry haven Kythira
  • Ferry haven Kythira
  • Ferry haven Kythira

Ferry haven Kythira faciliteitenDe ferry haven van Kythira biedt diverse faciliteiten.

Ferry haven Kythira routebeschrijvingPer Auto
De ferry haven van Kythira is overal vandaan op het eiland gemakkelijk bereikbaar.

Kythira Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen