Lampedusa Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Lampedusa ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Lampedusa tot Porto Empedocle.

Lampedusa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Lampedusa worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Lampedusa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Lampedusa veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Lampedusa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Lampedusa Boten
  • Lampedusa Boten
  • Lampedusa Boten

Over Lampedusa

Lampedusa is het grootste eiland van de Italiaanse Pelagie-eilanden in de Middellandse Zee, tussen Tunesië en Sicilië. Lampedusa heeft ongeveer 6.000 inwoners. De belangrijkste industrieën zijn visserij, landbouw en toerisme.

Lampedusa Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen