Ferry Las Palmas de Gran Canaria

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Las Palmas de Gran Canaria Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Las Palmas de Gran Canaria ferry overtocht online op AFerry. U kunt Las Palmas de Gran Canaria gebruiken om veerboten rond Canarische Eilanden te nemen en ook naar Lanzarote, Spanje en Tenerife. Binnenlandse services in Canarische Eilanden zijn beschikbaar van Las Palmas de Gran Canaria tot Morro Jable en Santa Cruz de la Palma terwijl veerboten weg van Canarische Eilanden varen naar Huelva.

Las Palmas de Gran Canaria Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Las Palmas de Gran Canaria worden geëxploiteerd door Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Las Palmas de Gran Canaria opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Las Palmas de Gran Canaria zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Agaete om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Las Palmas de Gran Canaria veerboten met Fred Olsen, Naviera Armas en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Las Palmas de Gran Canaria is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Las Palmas de Gran Canaria
  • Ferry haven Las Palmas de Gran Canaria
  • Ferry haven Las Palmas de Gran Canaria

Over Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria is een Spaanse stad en de hoofdstad van Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden.

Las Palmas is een kosmopolitische stad. Het heeft een historisch centrum en er zijn volop winkelmogelijkheden. Vlakbij de stad vindt u populaire stranden en een drukke haven. De zon schijnt hier gemiddeld 350 dagen per jaar.

In Juni is er een stadsfestival en wordt de stichting van Las Palmas de Gran Canaria gevierd. Het Carnaval van Las Palmas de Gran Canaria is een van de meest bekende feesten van de stad. De stad is in 1478 gesticht door Juan Rejón, na een strijd met de Guanches, de lokale bevolking. In 1598 is de stad gedurende een week veroverd geweest door Nederlanders.

Bewoners korting

Als u een inwoner bent van de Balearen, de Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla, en reist met Acciona Trasmediterránea, kunt u gebruik maken van de bewoners korting en 50% besparen. Vergeet niet dat u een bewijs van identificatie en bevestiging van uw verblijfsstatus aan moet kunnen tonen. Niet voldoen aan deze eis zal het ticket ongeldig op een korting maken en moet een nieuwe in de haven kopen.

Las Palmas de Gran Canaria faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Las Palmas de Gran Canaria biedt passagiers meerdere faciliteiten.

Las Palmas de Gran Canaria routebeschrijving

Per Auto

De stad is met drie snelwegen verbonden, de GC1 naar het zuiden, de GC2 naar het westen en de GC3 naar het zuiden.

Las Palmas de Gran Canaria Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Trasmediterranea

Plaza Mr. Jolly, s/n, C.P. 35008, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen