LD Lines

LD Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

De Louis Dreyfus Groep houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met scheepvaartactiviteiten en behoort tot de 10 wereldleiders als het gaat om vervoer met bulkcarriers. Vanaf Oktober 2005 exploiteert de veerbootmaatschappij LD Lines de passagiers-, en vrachtveerdienst Le Havre - Portsmouth. Sinds 2006 voert LD Lines ook de Transmanche Ferries route Dieppe - Newhaven uit.

Daarnaast verzorgt LD Lines een ferry overtocht tussen Cherbourg in Frankrijk en Rosslare in Ierland. Vanaf februari 2009 vaart de ferrymaatschappij ook tussen de ferry havens Boulogne - Dover.

Bij LD Lines kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen een ferry overtocht boeken. LD Lines is al gauw een aantal euro's goedkoper dan de concurrent.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecktijd is uiterlijk 90 minuten voor vertrek voor passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

LD Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met LD Lines

  Aan boord bij LD Lines

  Geniet tijdens de ferry overtocht van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants of haal wat werk in tijdens de overtocht. De business lounge is hiervoor uitgerust met een wireless internet verbinding. Om uitgerust en ontspannen op uw bestemming aan te komen, kunt u kiezen voor een comfortabele slaapstoel of voor de privacy van een eigen hut. Een aantal hutten zijn aangepast voor mindervaliden.

  Een recente aanwinst in de LD Lines vloot is de ferry de Norman Voyager. Aan boord vindt u alle faciliteiten die u van een moderne ferry mag verwachten zoals goed uitgeruste hutten.

  Ook vaart LD Lines op de route Boulogne - Dover met een snelle 112 meter lange catamaran. Deze met moderne faciliteiten uitgeruste catamaran vervoert niet alleen passagiers maar ook vracht.

  LD Lines staat het vervoer van huisdieren toe, mits wordt voldaan aan de voorwaarden van het Pets Travel Scheme. Als uw huisdier in aanmerking komt voor vervoer zoals vastgelegd in het Pets Travel Scheme kunt u, tegen betaling, uw huisdier in de boeking opnemen. Alle huisdieren dienen voor vertrek te worden aangemeld.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen