LD Lines

kaart
 • Boek LD Lines snel en gemakkelijk
  Boek LD Lines snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met LD Lines

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek Ferries naar Frankrijk, Spanje en England met LD Lines - Dieppe, Le Havre, Ramsgate en meer!

De Louis Dreyfus Groep houdt zich al meer dan 100 jaar bezig met scheepvaartactiviteiten en behoort tot de 10 wereldleiders als het gaat om vervoer met bulkcarriers. Vanaf Oktober 2005 exploiteert de veerbootmaatschappij LD Lines de passagiers-, en vrachtveerdienst Le Havre - Portsmouth. Sinds 2006 voert LD Lines ook de Transmanche Ferries route Dieppe - Newhaven uit.

Daarnaast verzorgt LD Lines een ferry overtocht tussen Cherbourg in Frankrijk en Rosslare in Ierland. Vanaf februari 2009 vaart de ferrymaatschappij ook tussen de ferry havens Boulogne - Dover.

Bij LD Lines kunt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen een ferry overtocht boeken. LD Lines is al gauw een aantal euro's goedkoper dan de concurrent.

Aan boord bij LD Lines

Geniet tijdens de ferry overtocht van een heerlijke maaltijd in een van de restaurants of haal wat werk in tijdens de overtocht. De business lounge is hiervoor uitgerust met een wireless internet verbinding. Om uitgerust en ontspannen op uw bestemming aan te komen, kunt u kiezen voor een comfortabele slaapstoel of voor de privacy van een eigen hut. Een aantal hutten zijn aangepast voor mindervaliden.

Een recente aanwinst in de LD Lines vloot is de ferry de Norman Voyager. Aan boord vindt u alle faciliteiten die u van een moderne ferry mag verwachten zoals goed uitgeruste hutten.

Ook vaart LD Lines op de route Boulogne - Dover met een snelle 112 meter lange catamaran. Deze met moderne faciliteiten uitgeruste catamaran vervoert niet alleen passagiers maar ook vracht.

LD Lines staat het vervoer van huisdieren toe, mits wordt voldaan aan de voorwaarden van het Pets Travel Scheme. Als uw huisdier in aanmerking komt voor vervoer zoals vastgelegd in het Pets Travel Scheme kunt u, tegen betaling, uw huisdier in de boeking opnemen. Alle huisdieren dienen voor vertrek te worden aangemeld.

Check-in informatie

Inchecktijd is uiterlijk 90 minuten voor vertrek voor passagiers.