Lembongan Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Lembongan Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Lembongan ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Indonesië zijn beschikbaar van Lembongan tot Gili Air en Gili Trawangan.

Lembongan Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Lembongan worden geëxploiteerd door BlueWater Express. Wanneer u naar een veerboot naar Lembongan zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Lembongan veerboten met BlueWater Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Lembongan is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Lembongan Boten
  • Lembongan Boten
  • Lembongan Boten

Over Lembongan

Lembongan is een van de 3 Nusa Penida-eilanden tussen Bali en Lombok in Indonesië. De meeste toeristen komen hier om te verblijven in resorts in Mushroom Bay. Mensen genieten hier van witte zandstranden kristalhelder water nodigt uit om te snorkelen of duiken. Veel windsurfers zullen hier ook goede golven waarderen.

Lembongan Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bali Ferry (Liva Group HK Limited)

Jungut Batu Bay, Nusa Lembongan., , Indonesia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen