Lineas Maritimas Romero

Lineas Maritimas Romero
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een ​​Lineas Maritimas Romero overtochten te boeken rond de Canarische Eilanden. Vaar naar verschillende bestemmingen zoals Corralejo, La Graciosa, Orzola en Playa Blanca. Lineas Maritimas Romero verbindt de al sinds 1970 de Canarische Eilanden Lanzarote en Fuerteventura aan elkaar. Op AFerry vind u alle dienstregelingen, prijzen en speciale aanbiedingen van Lineas Maritimas Romero.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
4
Kortste oversteek:
La Graciosa - Orzola
25 min
Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Lineas Maritimas Romero Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Lineas Maritimas Romero

Aan boord van de Lineas Maritimas Romero boten

Lineas Maritimas Romero heeft een kleine vloot aan mooie boten. Ze bieden niet alleen een mooi uitzicht tijdens uw overtocht, ook is er een bar om een drankje te drinken. Op enkele boten is er een glazen vloer, zodat u de wonderen van de onderwater wereld kunt ontdekken terwijl u uw reis voortzet.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen