Linosa Boten

kaart
 • Linosa
  Vergelijk tijden en prijzen voor Linosa

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Linosa
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Linosa ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Linosa tot Porto Empedocle.

Linosa Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Linosa worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Linosa zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Linosa veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Linosa is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Linosa Routes

 • Lampedusa tot Linosa / Linosa tot Lampedusa
  Liberty Lines beheert ferry overtochten op de route Lampedusa - Linosa
  2-overtochten dagelijks
  1 uur
  Geef prijs aan
 • Porto Empedocle tot Linosa / Linosa tot Porto Empedocle
  Liberty Lines beheert ferry overtochten op de route Porto Empedocle - Linosa
  4 overtochten per week
  3 uur
  Geef prijs aan

Over Linosa

Linosa is een van de Pelagie-eilanden in het Siciliaanse Middellandse Zeekanaal, 50 km ten noorden van het eiland Lampedusa. Linosa blijft onaangetast, een plaats van vrede. De beste manier om dit kleine eiland te voet of met de fiets te verkennen, is om naar Mount Volcano te wandelen, die rijk is aan vegetatie, typische mediterrane struikgewas en grote stekelige peren en een adembenemend uitzicht over het eiland biedt.

Linosa Kaart

Bekijk map

Havenadres