Londen Waterloo Eurostar

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Londen Waterloo

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

London Waterloo

Het station St Pancras International vervangt sinds 14 November 2007 Londen Waterloo International als eindpunt van de Eurostar in het hart van Londen. Omdat St Pancras International nu bediend wordt via een nieuwe hogesnelheidslijn, high speed 1, zullen de Eurostar treindiensten naar Londen minstens 20 minuten korter duren.

Londen Waterloo is het grootste treinstation in Engeland. Een van de opvallendste kenmerken is de Victory Arch, gebouwd van Portland Stone (lichtgele kalksteen). De Victory Arch is opgericht ter nagedachtenis van de spoorwegmedewerkers van de London, South Western en de Southern Railway, die hun leven gaven in WOI en WOII.

Faciliteiten treinstation Londen Waterloo

De ultramoderne terminal heeft:
- Passagiersliften
- Meertalig personeel
- Klantenservice
- Wisselkantoor
- Souvenierswinkel
- Cafeteria's met een uitgebreid aanbod aan versnapperingen en verfrissingen
- First Class Lounge )
- Bagagedepot.

London Waterloo routebeschrijving

Verschillende busdiensten doen het station Waterloo aan en de Northern-, Bakerloo-, Jubilee- en Waterloo en City-metrolijnen stoppen allemaal op het station Londen Waterloo. Meer informatie kunt u krijgen bij London Transport. Op het station Waterloo (binnenlandse vertrekken) en op het station Waterloo East komen diensten aan vanuit Surrey, Kent, Berkshire, Hampshire, Wiltshire, Devon, Dorset en South Wales. De taxistandplaats bevindt zich naast de aankomsthal van de voormalige internationale Eurostar terminal. Kort parkeren is beperkt mogelijk bij de terminal. Speciale parkeerruimte voor minder validen is beschikbaar.

Londen Waterloo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen