Ferry Los Cristianos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Los Cristianos ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Los Cristianos, in Tenerife, zijn beschikbaar vanaf Canarische Eilanden en La Gomera. Je kunt een veerboot nemen naar Los Cristianos vanuit San Sebastien de La Gomera, Santa Cruz de la Palma en Valverde.

Los Cristianos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Los Cristianos worden geëxploiteerd door Fred Olsen en Naviera Armas. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Los Cristianos opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Los Cristianos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Los Cristianos veerboten met Fred Olsen en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Los Cristianos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Los Cristianos
  • Ferry haven Los Cristianos
  • Ferry haven Los Cristianos

Over Los Cristianos

Op het populaire eiland Tenerife ligt Los Cristianos. De haven die ligt aan de zuidkust van het eiland en is naast een haven ook een plaats waar veel resorts liggen. Het is minder druk dan Playa de las Americas en heeft delen van de oude cultuur behouden.

Los Cristianos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Calle del Espigón, 38650 Muelle del Puerto de Los Cristianos en Arona., 38650, Canary Islands (Tenerife)

Naviera Armas

Estación Marítima de Los Cristianos, s/n, 38650 - Arona, Canary Islands (Tenerife)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen