Macau Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Macau Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Macau ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in China zijn beschikbaar van Macau tot Hong Kong en Kowloon.

Macau Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Macau worden geëxploiteerd door Turbojet Hong Kong. Wanneer u naar een veerboot naar Macau zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Macau veerboten met Turbojet Hong Kong staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Macau is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Macau Boten
  • Macau Boten
  • Macau Boten

Over Macau

Tot 1999 was Macau een Portugees grondgebied. Dit heeft zijn stempel gedrukt op de regio om een ??unieke mix van Portugese en Chinese cultuur te creëren. Na een Portugese kolonie te zijn geweest tot 1999, is de Europese invloed duidelijk in alle aspecten van de cultuur in Macau. De regio kan zich vergissen als onderdeel van Europa als je de verkeersborden in het Chinees negeert.

Je vindt de meeste attracties op het schiereiland Macau, inclusief het teruggewonnen land in Cotai dat is getransformeerd tot de "Las Vegas Strip van het Oosten". The Venetian is het beroemdste casino en het grootste ter wereld. Binnen vindt u een winkelcentrum in Venetiaanse stijl met overal rivieren. Macau genereert meer inkomsten uit gokken dan Las Vegas!

In Macau vindt u een gevarieerd aanbod aan gerechten. In de eerste plaats is de regio gespecialiseerd in Chinese en Macanese gerechten, maar op veel plaatsen vindt u ook de Portugese keuken, maar voor echte authenticiteit vindt u alleen de echte deal in toprestaurants.

Macau Kaart

Bekijk map

Havenadres

Turbojet Hong Kong

Outer Harbour Ferry Terminal, Macau, Hong Kong

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen