Ferry Malaga

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Malaga Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Malaga ferry overtocht online op AFerry. U kunt Malaga gebruiken om veerboten rond Spanje te nemen en ook naar Marokko. Binnenlandse services in Spanje zijn beschikbaar van Malaga tot Melilla terwijl veerboten weg van Spanje varen naar Tanger Med.

Malaga Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Malaga worden geëxploiteerd door Balearia en Trasmediterranea. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Malaga opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Malaga zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Almeria, Gibraltar en Motril om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Malaga veerboten met Balearia en Trasmediterranea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Malaga is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry haven Malaga
 • Ferry haven Malaga
 • Ferry haven Malaga

Over Malaga

Málaga is de grootste kuststad van Andalusië. Het is een typisch Andalusische stad en onaangetast gebleven door het toerisme en de tijd.

Malaga is de geboorteplaats van Pablo Picasso. De stad heeft inmiddels haar eigen Picasso Museum en een Modern Kunstmuseum waar zijn werk te zien is. Het Kunstmuseum uit de 16de eeuw ligt naast de Kathedraal.

Er is niet veel overgebleven van de ferry haven van Malaga. Tegenwoordig vertrekt hiervandaan nog maar één veerdienst. Deze gaat de Spaanse enclave Melilla in Marokko. Bent u van plan om door te reizen naar Fes en Oost-Marokko dan is dit een uitstekende verbinding, vooral als u van plan bent om ook de auto mee te nemen. De ferry overtocht duurt zeven uur.

Malaga faciliteiten

In de ferry haven van Malaga vindt u diverse faciliteiten.

Malaga routebeschrijving

Per Auto

De ferry haven van Malaga is vanuit heel Spanje makkelijk bereikbaar.

Vanuit Cordoba neemt u de A45 naar Malaga.

Vanaf de zuidkust neemt u de A7 naar het noorden richting Malaga.

Vanaf de noordkust neemt u de A7 naar het zuiden richting Malaga.

Malaga Kaart

Bekijk map

Havenadres

Balearia

Est. Marítima, Recinto del Puerto Local E-1, C.P. 29016, Spain

Trasmediterranea

Est. Marítima, Recinto del Puerto Local E-1, C.P. 29016, Spain

Recensies

 • 17 Sep 2019
  Prima
  • Goed

   Beoordeling door AHMED TOUMI

 • 01 Sep 2019
  Was goed
  • Alleen werd het uur van vertrek veranderd van 16 uur tot 14 uur.we werden wel niet verwittigd

   Beoordeling door MUSTAFA AGLAOUI

 • 20 Feb 2019
  Overvaren
  • We hebben een fijne tocht gemaakt

   Beoordeling door ABDELKADER ZARZAR

 • 04 Jul 2018
  Good
  • Nice

   Beoordeling door KANTHAN SUTHAN

 • 13 Nov 2016
  Algemeen
  • Schrap Melilla als bestemming. En alles via Nador. Ook voor een toerist zoals ik is Melilla een 'open' gevangenis. Zeer onprettig. Heel veel controles en de avond dat ik reisde ook 2 doden op de kade. Op de heenreis ben ik van Almeria naar Nador gereisd met jullie maatschappij. Prima, met douane aan boord.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen