manilla Boten

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw manilla ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Filippijnen zijn beschikbaar van manilla tot Cebu City.

manilla Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar manilla worden geëxploiteerd door 2GO Travel. Wanneer u naar een veerboot naar manilla zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

manilla veerboten met 2GO Travel staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar manilla is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

manilla Routes

 • Bacolod City tot Manila / Manila tot Bacolod City
  3 overtochten per week
  20 uur
  Geef prijs aan
 • Cagayan De Oro tot Manila / Manila tot Cagayan De Oro
  4 overtochten per week
  33 uur 30 min
  Geef prijs aan
 • 5 overtochten per week
  22 uur
  Geef prijs aan
 • Zamboanga City tot Manila / Manila tot Zamboanga City
  1 overtochten per week
  45 uur 1 min
  Geef prijs aan

Speciale aanbieding

 • manilla Boten
 • manilla Boten
 • manilla Boten

Over Manilla

Manilla is de hoofdstad van de Filippijnen, het is een mix van moderne wolkenkrabbers en Spaanse koloniale architectuur, gelegen aan de kust van het eiland Luzon. Het centrum van Old Manila is de ommuurde stad Intramuros. Populaire bezienswaardigheden zijn onder andere Fort Santiago, een legendarische citadel en voormalige militaire gevangenis en een barokke kerk uit de 16e eeuw, San Agustin.

manilla Kaart

Bekijk map

Havenadres

2GO Travel

Boston Ticketing- ATI Inc, Pier 15 Eva Macapagal Super Terminal-Harbour Center,25th St. South Harbor, Manila, Philippines

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen