Mediterranea Pitiusas

Mediterranea Pitiusas
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Reserveer uw ferry tickets nu online op AFerry en geniet van een onvergetelijke reis aan boord van één van de comfortabele Mediterranea Pitiusas schepen. Mediterranea Pitiusas verzorgt snelle en comfortabele ferry overtochten naar Balearen. Een Mediterranea Pitiusas ferry biedt verschillende faciliteiten en activiteiten geschikt voor iedere leeftijdsgroep. Om eenvoudig prijzen en routes van de Mediterranea Pitiusas te vergelijken kunt u gebruik maken van het bovenstaande prijsvergelijkingssysteem. Boek Mediterranea Pitiusas ferry overtochten naar Formentera en Ibiza. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusas bovendien met Aquabus Ferry Boats, Balearia en Trasmapi om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Welke route u ook kiest met Mediterranea Pitiusas reist u in alle comfort wetende dat u een geweldige deal krijgt bij AFerry.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers dienen uiterlijk 15 min. voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Mediterranea Pitiusas Routes

    • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
    • Boek met vertrouwen met
    • Uw reis zal plezierig verlopen met Mediterranea Pitiusas

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen