Melbourne Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Melbourne ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Melbourne, in Australië, zijn beschikbaar vanaf Tasmanië. Je kunt een veerboot nemen naar Melbourne vanuit Devonport.

Melbourne Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Melbourne worden geëxploiteerd door Spirit of Tasmania. Wanneer u naar een veerboot naar Melbourne zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Melbourne veerboten met Spirit of Tasmania staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Melbourne is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Melbourne Boten
  • Melbourne Boten
  • Melbourne Boten

Over Melbourne

Melbourne is de op een na grootste stad van Australië. Als culturele hoofdstad is Melbourne de bakermat van de Victoriaanse architectuur, uitgebreide winkelmogelijkheden, musea, galerijen, theaters en grote open tuinen. Melbourne is ook gastheer voor vele grote sportevenementen.

Melbourne is de kusthoofdstad van de zuidoostelijke Australische staat Victoria. De stad Melbourne breidde snel uit tijdens de goudkoorts van de jaren 1850 en veel van de beroemde gebouwen van de stad, van Parliament House tot de Melbourne Cricket Ground, werden gebouwd in deze periode. Tegenwoordig is Melbourne een indrukwekkende moderne stad, maar je kunt nog steeds genieten van een voorproefje van het Victoriaanse tijdperk met een wandeling door de Lanes en Arcades. Geen bezoek aan Melbourne is compleet zonder de Great Ocean Road te bezoeken, de thuisbasis van de beroemdste natuurlijke bezienswaardigheid van de regio, de dramatische Twelve Apostles.

Melbourne Kaart

Bekijk map

Havenadres

Spirit of Tasmania

185 Bay Street, Port Melbourne VIC 3207, Australia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen