Milazzo Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Milazzo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Milazzo, in Sicilie, zijn beschikbaar vanaf Eolische eilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Milazzo vanuit Stromboli.

Milazzo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Milazzo worden geëxploiteerd door Liberty Lines. Wanneer u naar een veerboot naar Milazzo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Milazzo veerboten met Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Milazzo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Milazzo Boten
  • Milazzo Boten
  • Milazzo Boten

Over Milazzo

Milazzo ligt aan de noordkust van Sicilië, op slechts 20 km van Messina. Milazzo is een traditionele havenstad waar de meeste toeristen naar de Eeolische eilanden gaan of vanaf daar Sicilië verkennen. Milazzo heeft echter een aantal prachtige bezienswaardigheden in de oude stad, waaronder het kasteel, dat een spectaculair uitzicht biedt. Toegang tot het kasteel is gratis.

Milazzo faciliteiten

Er zijn veel winkels, restaurants en hotels aan zee, omdat de haven centraal ligt ten opzichte van de stad Milazzo.

Milazzo routebeschrijvingBus: Er zijn busverbindingen van en naar Messina.

Met de trein: het station ligt 3 km ten zuiden van het stadscentrum en busvervoer is mogelijk vanaf de haven. Vanaf het treinstation is Milazzo verbonden met Messina, Palermo en Cefalu.

Milazzo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen