Montevideo Boten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Montevideo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Montevideo, in Uruguay, zijn beschikbaar vanaf Argentinië. Je kunt een veerboot nemen naar Montevideo vanuit Buenos Aires.

Montevideo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Montevideo worden geëxploiteerd door Colonia Express. Wanneer u naar een veerboot naar Montevideo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Montevideo veerboten met Colonia Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Montevideo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Montevideo Boten
  • Montevideo Boten
  • Montevideo Boten

Over Montevideo

Montevideo is de hoofdstad van Uruguay en het culturele en economische centrum van het land. Het ligt aan de Rio de la Plata en is een van de veiligste steden van het Zuid-Amerikaanse continent. Met de veerboot Colonia Express Montevideo is verbonden met de veerboot naar de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

Montevideo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Colonia Express

Terminal de Tres Cruces, Av. Italia y Blvd. Artigas, Local 31A, , Uruguay

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen