Ferry Morro Jable

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Morro Jable Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Morro Jable ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Canarische Eilanden zijn beschikbaar van Morro Jable tot Las Palmas de Gran Canaria.

Morro Jable Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Morro Jable worden geëxploiteerd door Fred Olsen en Naviera Armas. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Morro Jable opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Morro Jable zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Morro Jable veerboten met Fred Olsen en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Morro Jable is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Morro Jable
  • Ferry haven Morro Jable
  • Ferry haven Morro Jable

Over Morro Jable

Morro Jable ligt voor de kust van Afrika op een van de Canarische Eilanden. De Canarische Eilanden hebben een heerlijk constant klimaat zonder grote temperatuurverschillen tussen de zomer en winter. Overdag is het warm en 's avonds heerlijk koel. Dit maakt Morro Jable het hele jaar door tot een ideale vakantiebestemming. Zon, zee en zand gecombineerd met watersport zijn de juiste ingredienten voor een onvergetelijke strandvakantie.

Morro Jable Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Edificio Area de Puertos Puerto de Morro Jable, s/n, 35625 - Morrojable, Canary Islands (Fuerteventura)

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen