Motobu Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Motobu

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Motobu ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Motobu tot Kagoshima.

Motobu Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Motobu worden geëxploiteerd door Marix Line. Wanneer u naar een veerboot naar Motobu zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Motobu veerboten met Marix Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Motobu is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Motobu

Motobu ligt in het noordelijke deel van het eiland Okinawa. De stad beslaat ook twee eilanden: Minnajima en Sesokojima. Het beroemde Okinawa Churaumi Aquarium bestaat uit vier verdiepingen, met enorme tanks met een breed scala aan soorten.

Motobu wordt omringd door andere eilanden in de prefectuur Okinawa, Japan, waardoor het een perfect knooppunt is om plaatsen als Kagoshima te bezoeken, Kametoku, Naha, Naze, Wadomari en Yoron met de veerboot. De stad Motobu ligt aan de noordkant van het eiland Okinawa. Bezienswaardigheden in Motobu zijn onder andere de botanische tuin Omoro en het tropische / subtropische arboretum. Als zonnen jouw ding is, dan is het Minnajima-strand een bezoek waard op het neodoorneiland Minnajima in Motobu.

Motobu Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen