MyFerryLink

MyFerryLink
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

MyFerryLink is de nieuwste veerboot maatschappij op de cross channel route. MyFerryLink biedt scherp geprijsde veerboot tarieven met 16 overtochten per dag aan. Met schepen uitgerust volgens de hoogste normen en fantastische faciliteiten aan boord, boeken meer en meer mensen deze kruisingen met MyFerryLink.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

MyFerryLink Routes

   Aan boord bij MyFerryLink veerboten

   Eten en drinken

   MyFerryLink is een Frans bedrijf, het zal u niet verbazen dat de kwaliteit van het eten aan boord dus fantastisch zal zijn. Le Relais is een informeel self- service restaurant voor het hele gezin . U vindt een ruime keuze aan voor iedereen, me het diner, lunch of een uitgebreid ontbijt dat u klaarstoomt voor de dag.

   Als u zin heeft in een snelle warm of koud drankje of een hapje is Le Pub de perfecte plek . U vindt de sfeer terug van een grote Britse familie pub.

   Winkelen aan boord

   Als u last minute aan boord uzelf wilt verwennen , ga dan naar La Boutique . U zult afgeprijsde prijzen vinden op wijn en gedistilleerde dranken , parfums , snoep en chocolade , speelgoed en souvenirs. U kunt betalen met uw creditcard of contant geld in beide Britse ponden of euro's .

   voorzieningen voor kinderen

   Plant u om te reizen met kinderen? MyFerryLink biedt de beste faciliteiten aan voor de kleintjes op de cross channel route. Voor de allerkleinsten, zijn er speciale plekken om uw kind te verschonen.

   Voor de oudere kinderen kan een lange auto rit saai worden. De Playzone biedt de perfecte tegengif . Het is een prachtig ingerichte veilige speelplaats met cartoons , games en kindvriendelijk meubilair . Tegen de tijd dat u aankomt in de haven , zullen uw kinderen ontspannen van boord gaan.

   Over de MyFerryLink schepen

   De MyFerryLink vloot bestaat uit twee moderne passagiersschepen met een prachtig hedendaags design : De Rodin en de Berlioz . Beide schepen hebben de meest moderne beveiligings-en navigatiesystemen.

   Of u zich op de Rodin of op de Berlioz bevindt, uw schip zal een werkelijk volledig assortiment van faciliteiten aanbieden. De stoelen zijn zo comfortabel en de ramen zo groot dat u gewoon zou kunnen worden verleid om achterover te leunen , te ontspannen en kijken naar de wereld voorbij buiten uw raam .


   Met welk schip u op uw Dover naar Calais of Calais naar Dover kruising vaart, met MyFerryLink zal uw reis zeker een genot zijn van begin tot eind zijn.

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen