MyFerryLink

MyFerryLink
kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

MyFerryLink is de nieuwste veerboot maatschappij op de cross channel route. MyFerryLink biedt scherp geprijsde veerboot tarieven met 16 overtochten per dag aan. Met schepen uitgerust volgens de hoogste normen en fantastische faciliteiten aan boord, boeken meer en meer mensen deze kruisingen met MyFerryLink.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

MyFerryLink Routes

  Speciale aanbieding

   Aan boord bij MyFerryLink veerboten

   Eten en drinken

   MyFerryLink is een Frans bedrijf, het zal u niet verbazen dat de kwaliteit van het eten aan boord dus fantastisch zal zijn. Le Relais is een informeel self- service restaurant voor het hele gezin . U vindt een ruime keuze aan voor iedereen, me het diner, lunch of een uitgebreid ontbijt dat u klaarstoomt voor de dag.

   Als u zin heeft in een snelle warm of koud drankje of een hapje is Le Pub de perfecte plek . U vindt de sfeer terug van een grote Britse familie pub.

   Winkelen aan boord

   Als u last minute aan boord uzelf wilt verwennen , ga dan naar La Boutique . U zult afgeprijsde prijzen vinden op wijn en gedistilleerde dranken , parfums , snoep en chocolade , speelgoed en souvenirs. U kunt betalen met uw creditcard of contant geld in beide Britse ponden of euro's .

   voorzieningen voor kinderen

   Plant u om te reizen met kinderen? MyFerryLink biedt de beste faciliteiten aan voor de kleintjes op de cross channel route. Voor de allerkleinsten, zijn er speciale plekken om uw kind te verschonen.

   Voor de oudere kinderen kan een lange auto rit saai worden. De Playzone biedt de perfecte tegengif . Het is een prachtig ingerichte veilige speelplaats met cartoons , games en kindvriendelijk meubilair . Tegen de tijd dat u aankomt in de haven , zullen uw kinderen ontspannen van boord gaan.

   Over de MyFerryLink schepen

   De MyFerryLink vloot bestaat uit twee moderne passagiersschepen met een prachtig hedendaags design : De Rodin en de Berlioz . Beide schepen hebben de meest moderne beveiligings-en navigatiesystemen.

   Of u zich op de Rodin of op de Berlioz bevindt, uw schip zal een werkelijk volledig assortiment van faciliteiten aanbieden. De stoelen zijn zo comfortabel en de ramen zo groot dat u gewoon zou kunnen worden verleid om achterover te leunen , te ontspannen en kijken naar de wereld voorbij buiten uw raam .


   Met welk schip u op uw Dover naar Calais of Calais naar Dover kruising vaart, met MyFerryLink zal uw reis zeker een genot zijn van begin tot eind zijn.

   Recensies

   • 24 Apr 2015
    Tevreden
    • Ik was met deze overtocht en de opgedane ervaringen tevreden. Ik doe dit soort crossings vaker en wist wat ik te verwachten kon. Let op: De beoordeling over personeel aan boord en over de catering is opgedwongen vermeld. Ik had geen optie om te vermelden dat ik geen contact met personeel aan boord tjdens de korte overtocht gehad heb en dat ik niet van catering gebruik gemaakt heb, waardoor ik geen oordeel over het personeel en de catering kan geven. Om toch verder met de enquête te gaan heb ik de eerste ster aangevinkt, maar de optie die ik zocht is onterecht niet aanwezig en dit is een punt van nog in de enquête uit te voeren verbetering.

     Beoordeling door Tevreden Autochauffeur

   • 03 Jan 2015
    Prima prijs kwaliteit
    • Snel inchecken, snel varen en snel weer kunnen wegrijden. Goed eten aan boord. Jammer dat we ons munt geld niet konden wisselen tijdens de terugreis.

     Beoordeling door Elco Hack

   • 01 Jan 2015
    uitgevallen
    • Een fijne reis heen. Terugtocht was een drama. Eerst was er een boot uitgevallen door het weer, terwijl alle andere boten gewoon op tijd vertrokken. Dus 2 uur extra wachten. Het inladen was chaotisch. Alle auto's die iets hoger waren, werden uit de rijen gehaald en appart gezet. Dat was heel verwarrend voor iedereen. Soms mocht een zelfde model wel door en dan weer niet. Vaar nu al jaren op Engeland, maar dit slaat alles.

     Beoordeling door henk

   • 24 Nov 2014
    Vakantie Midlands
    • Klassieke overtocht met de ferry , boot kon wel een opfrissing gebruiken, het meubilair is beschadigd en/of niet helemaal proper. Het feit dat op verschillende plaatsen vast tapijt is aangebracht, maakt het moeilijk om dit proper en netjes te houden.

     Beoordeling door Luc Mahieu

   • 13 Nov 2014
    better than any
    • First time i booked the ferry link it was a great ,from all over price catering,staff,all over time too love to travel again sory always with ferry link only

     Beoordeling door Parminder Singh

   Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

   Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen