Naha Boten

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Naha

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Naha ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Japan zijn beschikbaar van Naha tot Kagoshima, Motobu en Yoron.

Naha Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Naha worden geëxploiteerd door Marix Line. Wanneer u naar een veerboot naar Naha zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Naha veerboten met Marix Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Naha is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Naha

Naha is de hoofdstad van de prefectuur Okinawa in Japan, zijnde het politieke, economische en educatieve centrum. De bevolking heeft meer dan 320.000 mensen. Het is gelegen op het zuidelijke deel van het eiland Okinawa, aan de kust van de Oost-Chinese Zee. Naha ligt aan de zuidkust van het eiland Okinawa. Naha heeft een selectie van tuinen, musea en aquaria om te bezoeken, maar een van de must-see locaties op het eiland is het gerestaureerde en herbouwde Shuri Castle. Het voormalige koninklijke paleis van het Ryukyu-koninkrijk, Shuri Castle, is een prachtige plek om rond te lopen en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Naha Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen