Navlib

Navlib
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt gebruik maken van AFerry om Navlib/ NLG veerboten te boeken naar Italië en het eiland Capri. Navlib exploiteert 12 snelle veerboten in totaal. AFerry heeft altijd de goedkoopste prijzen voor Navlib veerboten en speciale aanbiedingen voor.

Zoek Navlib veerboten naar Capri en Napels met AFerry. Zie hieronder voor Navlib ferry routes en de meest recente prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Navlib ferry tijdschema.

Overzicht

Check-in informatie

Check in is ten minste 20 minuten voor vertrek.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Navlib Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Navlib

  Aan boord met Navlib/ NLG Veerboten

  De huidige Navlib/ Navlib,Navigazione Libera del Golfo vloot bestaat uit 10 hydro-aangedreven jets en 2 catamarans. Er is genoeg zitplaatsen beschikbaar aan boord van elk vaartuig zodat u kunt ontspannen en genieten van het uitzicht.


  Ongeacht welk veerbootmaatschappij of route u ook kiest, AFerry biedt altijd de goedkoopste en veilige ferry tickets aan.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen